Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çene altında beze!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumçene altında beze!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tutu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 81
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tutu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: çene altında beze!
    Gönderim Zamanı: 22 Oca 2015 Saat 23:29
Hocam selamlar. 7 yaşındaki kızımın çenesinin tam altında bir beze oluştu.Cilli kadar ve oynak.Daha önce size boynunun yan taraflarında oluşan aynı tarz bezeler için yazmıştım. Griplerden sonra olur demiştiniz.onlarda duruyor hala,büyüme falan yok ama hala ordalar işte geçmiyorlar.Şİmdi birde çenesinin altında çıktı. Yeni bir gripte geçirmedi. Bu çıkan bezeler beni endişelendiriyor bir anne olarak. KKB ye götürüp baktırayım mı.Neden çıkıyorlar sürekli? Korktum. Şimdi olmasa bile ilerisi için tehlikelimi?Bu konuda size güvenebilirim. Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117488
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2015 Saat 06:59
Goturde, bir OYSUNLAR.. Yapilmadik ne Tahlil, ne MR, ne Tomografi kalir.. En sonundada, benim soyledigimi soylerler, sizde maddi-manevi, "hafiflemis" olarak evinize donersiniz..

Tehlikeli olanlar, 1 gunde; "yumurta" kadar buyuyenler, "uzum salkimi" gibi cok sayida olan ve alt dokulara yapisik, sabit olan bezelerdir.
Yukarı Dön
tutu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 81
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tutu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2015 Saat 08:17
Cok teşekkür ederim hocam.Günlerdir uyuyamıyordum. İyiki varsınız. Sağlıklı günler dilerim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.