|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tutu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Oca 2015 Saat 23:29 |
Hocam selamlar. 7 yaşındaki kızımın çenesinin tam altında bir beze oluştu.Cilli kadar ve oynak.Daha önce size boynunun yan taraflarında oluşan aynı tarz bezeler için yazmıştım. Griplerden sonra olur demiştiniz.onlarda duruyor hala,büyüme falan yok ama hala ordalar işte geçmiyorlar.Şİmdi birde çenesinin altında çıktı. Yeni bir gripte geçirmedi. Bu çıkan bezeler beni endişelendiriyor bir anne olarak. KKB ye götürüp baktırayım mı.Neden çıkıyorlar sürekli? Korktum. Şimdi olmasa bile ilerisi için tehlikelimi?Bu konuda size güvenebilirim. Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117488 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Goturde, bir OYSUNLAR.. Yapilmadik ne Tahlil, ne MR, ne Tomografi kalir.. En sonundada, benim soyledigimi soylerler, sizde maddi-manevi, "hafiflemis" olarak evinize donersiniz..
Tehlikeli olanlar, 1 gunde; "yumurta" kadar buyuyenler, "uzum salkimi" gibi cok sayida olan ve alt dokulara yapisik, sabit olan bezelerdir. |
|
![]() |
|
tutu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok teşekkür ederim hocam.Günlerdir uyuyamıyordum. İyiki varsınız. Sağlıklı günler dilerim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|