|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
emin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ara 2015 Saat 12:43 |
Kadir bey ben calisan bir anneyim oğlum bundan iki hafta önce el aciz ayak enfeksiyonu geçirdi OOğlum bakicida büyüyor bakan ablanin ortaokula ve liseye giden cocuklari var. Bundan önce de çok ne boğaz enfeksiyonu geçirdi Ve 8 krere antibiyotik kullandik. OOğlum şuan da 21 aylik. Kilosu 15 boyu 95 cm olmali. Gecen hafta el ayak enfeksiyonu geçirirken bogazi da şişmiş dediler ve largopen bid 400 kullandik. Antibiyotik dun bitti. Babası grip geçiriyordu ve dun oğluna da geçmiş .aksam dan bu yana balgamli öksürük ve geniz akintisi var. Bu sabah doktora goturruk. Ciğer filmi çektirdi. Oğlumun cigerinin tek tarafına balgam inmiş. Zature baslangici dedi. Cefaks antibiyotik ve balgam söktürücü verdi. Şimdiye kadar hic balg söktürücü kyllanmadigim için onu almadim.antibiyotiği aldim. Evde tedavi edilmezse hastaneye yatiririz dedi bende korktum. Ne yapacagimi sasirmis durumdayim bana yardim edin doktor bey.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktor bey oğlumun çok fazla balgamli öksürüğü var. Ben simdi ne yyapmaliyim. Balgam sokturucuyu kullanmalı miyim. Oğlum gercekten zature baslangici mi. Bu konuda bana bir yol gösterin Doktor bu kadar sık hasta olmasini geniz etine bbagladi. 5 yasindan sonra ameliyat önerdi. Ne yapacagimi sasirmis durumdayim
|
|
![]() |
|
Yasadigim şehirde bir suru çocuk doktoruna ve KBBuzmanina gittim. lütfen bana yardim edin bu durumda oğlumun zature baslangici olup olmadigini nasil anlariz. Çok korkuyorum doktor bey bana bir akil verin.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120752 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O doktor, cahil bile degil, resmen SAHTEKAR!!! 1- "Zaturre baslangici"
diye bir Tibbi terim, yoktur.... Turk doktorlarinin uydurmasidir. Eskiden boyle hastalarin tamamina "Astim" diyorlardi, butun sahtekarliklari ortya cikince, simdi bu aptalca terim ile hastalari kandiriyorlar. 2- Rontgende bir sey gormedi, salliyor. Isterseniz Rontgen filminin resmini gonderin, size o lekenin ne oldugunu anlatayim... 3- Bir sorun bakalim, Largopen alirken, nasil oluyorda, bir baska "Bakteri" bulasabiliyormus!!!!
4- Bu cocuk, hayati boyunca, hicmi GRIP gecirmedi!!! Eski mailleri okuyun, sizi nasil kazikladiklarini anlarsiniz.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Ara 2015 Saat 17:52 |
|
![]() |
|
Kadir bey Allah sizden razi olsun cevabinizi okuyana kadar düşünceden ve üzüntüden kendi kendimi yedim. Röntgen filminin ciktisini bize vermediler keşke alsaydim. Ben de 8 gün dur largapen içerken nasil zature olur diye sorduğumda o antibiyotik zayif kalmis daha eetkilisini yazicam dedi. Şuan cafeks i kullanıyoruz. Ama ben sizin makalelerin izi okuduğum için yanlis bir şeyler olduğunu anladim. Ben şuan Çocuğumun bu balgamini sökmek için ne yapmaliyim doktor bey.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120752 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bol;Serum fiz. Sicak su buhar banyosu
ve istirahat. Baska hicbir ilaci kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Kadir bey oğlum sık nefes alinca acile goturduk kan sayimina baktirdik lokosit değeri 22 çikti. Bu oglumda enfeksiyon olduğu anlamına mi geliyor acil doktoru antibiyotiği vermelisiniz dedi. Ben ne yapmaliyim simdi.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Amoklavin 400, gunde 2x1 olcek(5ml) baslayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|