|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
emin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi aksamlar kadir bey,
Oğlumun balgamli öksürüğü devam ediyor . antibiyotigini saatini geçirmeden veriyorum. Fakat bu balgami nasil cikarabiliriz. Oğlum 21 aylik. Sizce balgam söktürücü kullanmali miyim. Yoksa doğal yollarla cikarmak için ne yapmaliyim. Geceleri balgamdan uyumakta zorlaniyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cocuklar, buyukler gibi balgam cikaramazlar, yutarlar.. Ugrasmayin. Eger; antibiyotik baslayali. 2 gunu gecti ve cocuk hala hasta ise, teshis yanlis demektir, Grip geciriyormus demektir.
|
|
![]() |
|
Kadir bey
Öncelikle değerli vaktinizi aliyorum kusura bakmayin. Oğlumun balgamli oksurugu yok denecek kadar azaldi. Hafif burun akintisi ve ara ara çok hafif oksurugu var. Yarin antibiyotiğin 10. Günü .ben simdi yarin antibiyotik vermeyi biraktijtan sonra lökosit değerine tekrar baktirmali miyim. Tekrar doktora götürüp ciğerlerini dinlettirmeli miyim. Hastaneye götürüp tekrar mikrop kapmasindan korkuyorum. şimdiden ilginiz için teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir sey yapmayin. Hele sakin, hastanelere filan gitmeyin, mutlaka bir hastalik daha icat ederler. Ya IYE derler, ya Sinuzit...
|
|
![]() |
|
Tesekkur ederim doktor bey.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|