Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ciğer filminde balgam-zatüre başlangıcı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumciğer filminde balgam-zatüre başlangıcı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
emin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2015 Saat 22:34
İyi aksamlar kadir bey, 
Oğlumun balgamli öksürüğü devam ediyor . antibiyotigini saatini geçirmeden veriyorum. Fakat bu balgami nasil cikarabiliriz. Oğlum 21 aylik. Sizce balgam söktürücü kullanmali miyim. Yoksa doğal yollarla cikarmak için ne yapmaliyim. Geceleri balgamdan uyumakta zorlaniyor.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117996
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ara 2015 Saat 02:31
Cocuklar, buyukler gibi balgam cikaramazlar, yutarlar.. Ugrasmayin. 
Eger; antibiyotik baslayali. 2 gunu gecti ve cocuk hala hasta ise, teshis yanlis demektir, Grip geciriyormus demektir.
Yukarı Dön
emin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2015 Saat 00:40
Kadir bey
Öncelikle değerli vaktinizi aliyorum kusura bakmayin. Oğlumun balgamli oksurugu yok denecek kadar azaldi. Hafif burun akintisi ve ara ara çok hafif oksurugu var. Yarin antibiyotiğin 10. Günü .ben simdi yarin antibiyotik vermeyi biraktijtan sonra lökosit değerine tekrar baktirmali miyim. Tekrar  doktora götürüp ciğerlerini dinlettirmeli miyim. Hastaneye götürüp tekrar mikrop kapmasindan korkuyorum. şimdiden ilginiz için teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117996
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2015 Saat 06:25
Hicbir sey yapmayin. Hele sakin, hastanelere filan gitmeyin, mutlaka bir hastalik daha icat ederler. Ya IYE derler, ya Sinuzit...
Yukarı Dön
emin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2015 Saat 23:23
Tesekkur ederim doktor bey.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.