|
cild |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Gülnaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Oca 2020 Saat 15:45 |
![]() |
|
![]() |
|
Gülnaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba kadir bey size daha önce de resim gönderip sormuştum. mantar dediniz krem ismi vermiştiniz . aldım iki ay oldu kullanıyorumu. . çoğalma olmadı çok küçük olan ve yeni başlayan yaralar geçti ama bunun gibi uzun zamandır olan büyük olan yaralar daha gecmedi .. bu daha büyüktü resimdeki biraz küçüldü. . devam edeyim mi kullanmaya kremi?
|
|
![]() |
|
oğlum beş yasinda
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117741 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 hafta; gunde:2x1 Hipokort merhem surup, tekrar resim gonderin.
|
|
![]() |
|
merhaba doktor bey hipokort krem 3 gündür kullanıyorum oğlum yaralarını kasimaya başladı normalde kasimiyordu normal mi ?devam edeyim mi kreme?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117741 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Edin.. bir sey diyebilmek icin biraz erken.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|