|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EFEMER ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 232 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Oca 2015 Saat 19:30 |
Hocam bunu bir arkadaşımın oğlu için soruyorum.çocuk 6 yaşında dilim acıyor diyormuş dilde çilek görüntüsü varmış beraberinde de öksürük ateş falan yok boğazıda acımıyormuş nedeni nedir sizce?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120825 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Cilek dil", "Cografya dil", Harita dil", hepsi ayni olup, dilin bir "farkli" durumudur. Bir hastalik belirtisi degildir. Goruntu, bazen yer degistirir.. Bir sey yapmaniz gerekmiyor. Sadece cahil doktorlarin, sacmaliklarina aldirmayin.
|
|
![]() |
|
EFEMER ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 232 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam benim oğlum bu çilek dil görüntüsü yüzünden bir şişe antibiyotik içti boğaz kültürü yapıldı temiz çıktı ama sonuç çıkmadan başlattı antibiyotiği doktor bozuntusu😒
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120825 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne yapsin, "gariban" doktor... Kitap okumuyorlarki!!! Tahsil hayati boyunca da, kimse anlatmadi ise, bilemez, bilemedimi de, Ya Allerji ilaci dayar, yada Antibiyotik dayar... Baska bir sey bilmezlerki!
Artik, bu doktorlarin eline kaldiniz.. Tek careniz, okuyun, kendi gobeginizi kendiniz kesin. Bu devletten ve size sundugu sahane; "Saglik reform" undan size zerre fayda yok.. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İnş hocam artık bizi zor kandırırlar sayenizde kendimi tıp fakültesi öğrencisi gibi hissediyorum😊 elimden geldiğince de etrafımı aydınlatmaya çalışıyorum.
devasa hastaneler var ama içleri boş maalesef...☹ |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hastane yapmakla, Tip Fakulteleri acmakla Saglik sorunlarinin halledilecegini sanan, avanaklarin ulkesidir, burasi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|