Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çilek dil
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Çilek dil

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
TubaKısa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 328
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TubaKısa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Çilek dil
    Gönderim Zamanı: 07 Mar 2024 Saat 18:27
Hocam 5 yaş erkek çocuk boğaz enfeksiyonu geçiriyoruz daha önce size yazmıştım. Bugün dilimiz kıpkırmızı ve nokta nokta. O kadar hastalık geçirdi ilk defa böyle bir görüntü gördüm hemen ekliyorum fotografimizi
Yukarı Dön
TubaKısa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TubaKısa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2024 Saat 18:28
Yukarı Dön
TubaKısa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TubaKısa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2024 Saat 18:32
Yukarı Dön
TubaKısa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TubaKısa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2024 Saat 18:45
Hocam ilk iki gün yoğun boğaz ağrısı ateş ve genel durumu kötüydü. İlk iki gün gözlemledim. Dilde pas vardı. Ateş vardı. Kokuyu çok ayırt edemedim. Genel durumu kötü olunca antibiyotik başladım. Antibiyotik ten 12 saat sonra ateş düştü boğazı baya indi hiç hasta değilmiş gibi oldu. Şimdi antibiyotiğin 2. Günü . Bugünde dilimiz böyle olmuş. Ve cinsel organ etrafında döküntü var. Kaşıntılı. Biz kızıl mi geçirdik hocam. Antibiyotiğe hemen cevap aldık ama eğer bu dil ve döküntü kizilda deposilin mi yaptirmamiz lazım. Bir de kızılın döküntüsü başlamadan antibiyotik başladık direk ondan mı vucudunda döküntü yapmadi
Yukarı Dön
TubaKısa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TubaKısa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2024 Saat 18:46
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120556
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2024 Saat 20:01
Kizil olsa idi, antibiyotikden 12 saat sonra NE ATES, ne de dokuntu kalirdi! 
Bu dokuntu antibiyotik sonrasi hala devam ediyor ise, Kizil ile en ufak bir alakasi YOK demektir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.