|
Cilt hastalıkları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kas 2018 Saat 20:35 |
Sayın hocam oğlumun popo oturma yerinde 4 yıl önce başlayan stafilokok enfeksiyonu için birçok kez size danıştım hatta 2 yıl önce yüzyüzede gördünüz.İstediğiniz tahlillerde birşey çıkmamıştı kendi yararlı bakterilerini oluştursun dediniz evet 2-3ay sonra geçmeye başladı sabunlu suya oturmalarda işe yaradı zaman zaman kontrol altına aldık fakat bu yıl 8 yaşında çok alevlendi .Babamız ne zaman geçecekmiş diye sabırsızlanınca cildiyeciye götürmek zorunda kaldım.Cerrahpaşanın hocalarından Pröf Dr.Oya Oğuz. İnfektif Dermatit dedi. Esasında o da süre vermedi sizin anlattıklarınıza benzer şeyler söyledi.yağ bezleriyle alakalı metabolik gelişme artınca daha fazla tetikleniyor .Tepkisel bir oluşum dedi aklımda kalanlar bunlar. Antibiyotik azitro ve zyrtec (1ay kullanılacak)almadım hem öksürüyordu hemde öksürük geçti burun akıntısı başladı.Gripal enfeksiyonlarda alerji ilaçları kullandırmadığınızı bildiğimden size sormadan vermedim. Hamazinc 2 hafta akşamları Atoprobiyotiği(ilaç değil dermoksinin bir ürünü) 2 hafta sabah 2 hafta sabah akşam.1 ay sonra kontrolü var. Sizce üsteki 2 ilacı kullanayım mı? Düzenleyen kıvanç - 21 Kas 2018 Saat 19:06 |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunde 2-3 defa; Batticon surun.. 1 hafta sonra sonucu yazin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Kas 2018 Saat 03:05 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|