|
Çin'de ortaya çıkan virüs |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 202122 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117782 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Maskeye guvenip, keyf icin sokaklara cikilirsa, boyle olur..
Sokaga CIKMAYIN.. Disari cikmaya mecbur kaldiginizda , maske takin ama, genede kalabalik icine girmeyin, genede tedbirli olun. Siz esas; Turkiye'ye bakin. Nisan ayinda her sey belli olacak. |
|
![]() |
|
kırçiçeğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Hocam biz hasta olmak istemiyoruz. Ise giderken stresli gidiyorum evde çocuğum var ona yaklaşmak istemesende kizim anlamıyor sarilmak istiyor. Sokaga cikmama yasagi ilan edilmiyor 15 gün hepimiz evde kalsak durum analiz edilse düşüyor mu yukseliyormu bunu anlasar bizde rahatliyacagiz. Biz hasta oldukça hem hastanede hasta sayısı artacak hemde saglik çalışanları bizimle ilgilenecekler. Bu nasil bir virüste hicbir şekilde durduramıyor. Gerçekten iyi degiliz uyumayı seven ben uyuyamiyirum korkuyirum işe gittigimde hasta olup eve geleceğim diye korkuyorum. Ben nasıl titiz nir insandım kimseyle tokalasmazdim elimi sık sık yıkardım kapı kollarını peçeteyle açardım arkadaşlarım adımı huylu koymuşlardı simdi herkes benden beter olmuslar. Neden sokağa cikma yasagi yapılmıyor bilmiyirum ama dışardan eve gelen herkes risk taşıyor o zaman hangi akli yaşayıp evde kal deniliyor. Biz evde kalamıyoruz kalmadikcada herkese bu virüsü yayma riskimiz var. Güzel günler gelsin artik inanin hic iyi degilim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117782 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sokaga cikma yasagi konulursa, evinizdeki yiyecekler sizi ne kadar sure goturur??
Bu sure icinde ekmek yapabilecek un stogunuz varmi?? Unutmayin ki, bu Salgin daha en az; 1-2 ay surecek. Bu zorluklar baslayinca da, Mecburen ufak ufak tavizler baslayacak ve sonunda bugunku duruma gelecegiz. |
|
![]() |
|
L1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu ilaclarin arasinda; Kortizon YOK..
Hastaneye yatanlara uygulanir. Sokaktaki vatandasa degil. Bu tedavinin bile etkili olup, olmadigi , etkili ise, nasil etkili oldugu belli degil. Bunun icin cesitli teoriler var. Simdi bilenen husus, bu tedavi ile gitmek. Ilerde ne denir,ne sonuc alinir; bilinmiyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 202122 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|