|
Çişten mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ceren85 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 May 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şub 2023 Saat 23:53 |
Merhaba hocam
7 aylık oğlum 7900gr, dün gece birden aglamaya başladı, 5 dakika gibi çok agladı, bellki ki bir yeri acıdı. Bezini açtım bir kaç saniyede hemen çişini yaptı.Sabaha kadar sonra uyudu, gündüz de çişini yapıyordu beze. Akşam 20.00gbi tekrar aglamaya başladı, ne oldugunu anlamayadım, bezsiz bıraktım , , 4 saat geçti hala besiz çişini yapmadı daha, ama uyurken ayaklarını kaldırıyor birşey yapmaya çalışıyor gibi. Gündüz 2 saat bebek arabasında gezdik 18.00 kadar .Acaba ayaklarını mı üşüttük çişini yapamıyor ya da birşey etkilendi ? Çişini yapamıyorsa ( mesela gece bezini açınca yaptı ) ne yapmalıyım? Sünnetini 1.5aylıkken yaptırdık.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Usutmekle hastalik olmaz. Eski Turk doktor uydurmasidir.
2- Erkek cocuklari, kizlar gibi sistit olmazlar. 3- Cisini "yapamiyor" gibi bir durum olsa; ayaklarda ODEM olurdu! Biraz su icirin, iser.
|
|
![]() |
|
Ceren85 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 May 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece anne sütü içiyor,
Kutu sütü içmedi, biberonda su veriyorum istemiyor Suyu kaşıkla vermeye deneyeceğim.. Hocam 2 soru var 1.Bezi çiş yapması için engel yapar mı ? Açınca çiş yapmıştı.. 2.Bir de birşey farkettim: kutu süt 1 çay kaşıgı verdim o gün baya gaz yaptı, sonra yogurt 1 çay kaşığı verdim o da gaz yaptı.Normalmı ?
Düzenleyen Ceren85 - 22 Şub 2023 Saat 00:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Suyu sevmiyorsa, zorlamayin bir su kaybi YOK demektir.
Bez acildiginda, soguk hava temasi sonucu cis yapar. O miktarlarda sut/yogurt NE gazi yapabilir?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|