|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
belma ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 4440 |
![]() Gönderim Zamanı: 15 May 2008 Saat 14:53 |
http://www.uzmantv.com/cocuga-aile-buyuklerinin-bakmasi-davranislarini-etkiler-mi
Ben burada çok faydalı bilgiler buldum arkadaşlar.Sizlerlede paylaşmak istedim
![]() |
|
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
|
|
![]() |
|
zehra ![]() Kıdemli Moderatör ![]() "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 9036 |
![]() |
bu siteyi biliyodum ama bu konuları aramak hiç aklıma gelmeişti . çok teşekkürler canım . harika oldu
![]() |
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
![]() |
|
belma ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 4440 |
![]() |
Rica ederim canım.Hamileliğim boyunca hep takipteydim ama bu gibi bilgiler yeni eklendi sanırım.Bende tesadüfen buldum ![]() Düzenleyen senacım - 15 May 2008 Saat 15:36 |
|
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
|
|
![]() |
|
Liiiz ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2007 Konum: Afyonkarahisar Durum: Aktif Değil Puanlar: 330 |
![]() |
ÇOK GÜZEL BİR SİTE TAKİBİNDE OLACAĞIM TEŞEKKÜRLER.
|
|
![]() |
|
oğuzkağan ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2008 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 2934 |
![]() |
teşekkürler
|
|
[
|
|
![]() |
|
iremnur ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eyl 2007 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 1046 |
![]() |
gerçektende yararlı bilgiler var |
|
![]() |
|
aysegulce ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1808 |
![]() |
Çok faydalı bilgiler var sağol canım paylaşımın için... |
|
![]() |
|
irme ![]() Elmas Üye ![]() En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz! Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8271 |
![]() |
Belmacım süper bilgiler eklemişşsin canım..inan yeni gördüm,çok işime yaracağını düşünüyorum..çok saol..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|