|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
burcu ![]() Elmas Üye ![]() Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 8112 |
![]() Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 19:40 |
evet o bahsettiğim kişi Çınar.... ya arkadaşlar habire ısırıyor beni.. elim, kolum, omzum, burnum her yerim diş izi.. ya bu ne yaaa.. ne diyosunuz, hepinizinki böyle mi yoksa çınar da mı var bir vampirlik falan insan çocuğunu kucağına alınca habire tetikte olur mu valla hep öyleyim. eskiden millet onu kucağına alırken dikkat edin kusar diyordum şimdi de dikkat ısırır diyorum.. bir de incecik ısırıyor.. ıyy ne biçim acıyor... (kız Derya bir akrabalık falan var mı aramızda) |
|
![]() |
|
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7479 |
![]() |
Memeden kesmiştin di miiii
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21227 |
![]() |
ayy burcu canım allah yardımcın olsun bizim komuşuunu kızıda var aynen böle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
![]() |
|
burcu ![]() Elmas Üye ![]() Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 8112 |
![]() |
valla bilmem deryayla da henüz tanışmadı ama başka da kimden öğrensin bunu
![]() ![]() ya valla bir sürü çocukla bir araya geldi ama hep gözümün önündeydi öyle bir vukuat da olmadı.. valla kim bilir biri severken bir kere ısırır gibi yaptıysa (ki çok yapılmıştır da) belki de onu taklit ediyor.. belki de onu öpücük sanıyor.. çünkü ne zaman bana sarılmaya gelse veya mutlu olsa ısırıyor.. ya tam taklitçiler zaten.. dün şehrazat onurla konuşuyordu tv de bu da götürmüş elini kulağına aooo diye bağırıyordu.. bugun de tv de bir dizide kadın soruyor birine "aldın mı ""diye bizimki "adıımm" diye bağırıyor. çok güzlersin ya... ay ben nerden geldim bu muhabbete neyse işte gördüğünü yapıyor demek istiyorum
|
|
![]() |
|
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3965 |
![]() |
burcu doğru teşhis etmişsin.oğlun kesin taklit ediyor.bak burada ne yazıyor
![]() Çocuklarınızı ısırarak sevmeyin! haberi | Haber Aktüel - Son Sürat Haber, haber, haberler, futbol haberleri |
|
![]() |
|
![]() |
bunu biliyorum canım ama ister istemez başkalarının kucağındayken özellikle de büyükler bunu yapıyor genellikle.. sizin çocuklarınıza da yapılmıyor mu bu..
|
|
![]() |
|
şeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kas 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 587 |
![]() |
EVET BEN DE ÇOK ŞİKAYETÇİYİM BENİM OĞLUM 11 AYLIK VE BENİ,HERKESİ.HERŞEYİ ISIRIYOR.NORMAL YANİ.BUGÜN FARKETTİM YENİ BİR HUY DAHA.KENDİ AYAK PARMAKLARINI ISIRMAYA BAŞLADI.ÇOK İLGİNÇ DEĞİL Mİ?YA DİŞLERİ KAŞINIYOR YA DA HERŞEYİ MERAK ETTİĞİ İÇİN ISIRMA HUYLARI VAR.
|
|
![]() |
|
zehra ![]() Kıdemli Moderatör ![]() "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 9194 |
![]() |
burcucum zeynepde bir iki kere beni ısırdı . ilk ısırdığında oyun oynuyoduk ve koşarak kucağıma geldi sarıldı o anda boynumdan ısırdı
![]() ![]() bence sende veya kimi ısıryosa o kişi tepki vermeyin çünkü çocuklar iyiyi kötüyü bilmedikleri için sizin tepkiniz onların hoşuna gidiyo oyun istedikleri her an bunu tekrarlaıyolar . Düzenleyen zehra - 14 May 2008 Saat 22:49 |
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|