Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çocuk felci aşısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Çocuk felci aşısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Umut7 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 85
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Umut7 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Çocuk felci aşısı
    Gönderim Zamanı: 06 May 2020 Saat 06:52
Merhabalar hocam,  dün kızıma 6. Ay asıllarını yaptırdık.  Çocuk felci aşısı damlatılınca kustu.  Ben sizin kussa bile aşının tekrarlanmasına gerek yok dediginizi hatırladığım için tekrarlanmasına gerek yok diye biliyorum dedim. Bunun üzerine sadece bir damla verelim deyip damlattilar. Eve gelince sizin bu konu ile ilgili forumdaki cevabınızı aradım ama bulamadım. Bu yüzden de şüpheye düştüm. Doğru mu hatırlıyorum acaba? yoksa kızımın aşısı olmadı mı?
Saygılar hocam. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119010
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2020 Saat 18:22
Dogru hatirlamissiniz. Agiza degdigi anda, asi viruslari; hucrelerin icine girerler. Oyle dogrudan mideye filan gitmez!!
O; "ilave damla" bile gereksizdi.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.