|
Cocuk periferik yayma sonucu hk |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
İlknuray
Üye
Kayıt Tarihi: 20 Şub 2024 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Cocuk periferik yayma sonucu hkGönderim Zamanı: 20 Şub 2024 Saat 19:48 |
|
Hocam merhaba 4 yasinda ikiz ogullarim var birinde boyun bolgesinde sisme olustu ve bugun hemen gittik diger ikizindede oldugunu soylediler ve kan aldilar sonuclar su sekilde cikti doktora gosteremedik cikmisti kendileri cok endiseliyiz bakabilirseniz cok sevinirim
Ege Eozinofil % sonuc 3 Eritrosit hafif hiporami ve hafif anizositoz Trombosit yeterli Bazofil % - Çomak - Parcali % sonuc 35 Lenfosit sonuc 58 Monosit sonuc 4 Efe Eozinofil % - Eritrosit hafif mikrositoz ve hafif anizositoz Trombosit yeterli Bazofil % - Çomak - Parcali % sonuc 67 Lenfosit sonuc 32 Monosit sonuc 1 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2024 Saat 20:03 |
|
Eliniz mi BOS??? Isiniz mi YOK!!!
Senelerdir Turkiye'deki bu EN meshur sahtekarligi anlatiyorum! Lenf bezleri ile Turk doktorlarinin halki nasil dolandirip, soygunculuk yaptiklarini anlattigim yazilarimi okuyun. Saglam dolandirilmissiniz! Hele bir okul/kres baslasin, "beze" ne imis o zaman goreceksiniz!! Sakin bu assagilik sahtekarlara, boynunda beze var diye gitmeyin. O kadar cok bu ayirimi anlattim ki, artik YETER!! Lutfen okuyun. |
|
![]() |
|
İlknuray
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2024 Saat 20:09 |
|
Neden kizdiniz anlamadim isim cocuklarim o kadar cok kisi onerdiki sizi boyle birsey yazmanizi hic beklemiyordum tuhaf
|
|
![]() |
|
Zey_nep
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2024 Saat 20:21 |
|
Lenf bezleri ile ilgili sorulan soruları okursanız, hocanin surekli cevap verdiğini görürsünüz. Boyunda beze boyunda şişlik lenf bezi seklinde aramalar yaparsaniz görürsünüz.
Hoca bunların normal olduğunu, sürekli her yaş cocukta olabileceğini defalarca kez yazmis. Tepkiside o yüzden. Okuyun, okudukça farklı durumda iseniz yazıp sorunuzu sorun diyor. 2 yil olacak nerdeyse bu siteyi bulali nerdeyse her hafta bu konu konuşuldu.
|
|
![]() |
|
İlknuray
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2024 Saat 20:24 |
|
O kadar korku dolu birgun gecirdik ki anlatamam size doktor cok korkuttu bizi bende boyle bisi okuyunca anlam veremedim
Tesekkur ederim aciklamaniz icin simdi hemen okuyorum
|
|
![]() |
|
Zey_nep
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2024 Saat 22:02 |
|
Bizi de oglumu muayene eder etmez ultrasonda yağlı hilusulari belirgin dendi diye direk onkolojiye yonlendirildik. Kadir hocamda o yüzden kiziyor. Hemen inanip gidiyorsunuz, kanmayin. Okuyun arastirin yazilarima bakın diyor
|
|
![]() |
|
antipc
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2024 Saat 22:53 |
|
Gerçekten insan okudukça fark ediyor. Ben forumu 2015 te bulmuştum. Ben de ilk mesajda neden kızdı ki olmuştum. Sonra eski mesajları okudum, hala okurum. Forum 2008 (2007 de olabilir) de açılmış 16 senedir hocam aynı şeyleri yazıyor.
Burda da arşiv var. Bakmak isterseniz. Çok geçmiş olsun. Düzenleyen antipc - 20 Şub 2024 Saat 22:54 |
|
![]() |
|
kaytug
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Şub 2024 Saat 00:47 |
|
Kizan, azarlayan doktor iyidir..tecrubeyle SABİT !
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|