|
Çocuklarda geniz eti |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
caner_demirel ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağu 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı caner_demirel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2018 Saat 15:19 |
merhaba dr bey,
3.5 yaşında oglum 16 kg 102 cm boy. 3 farkli kbb doktoruna gittim birisi alerji dedi, birisi film cekti sinuzit dedi en son gittigimde geniz eti ameliyati dedi. geniz eti filmi cekip bize detayli anlatti ve ameliyat olmasi gerekli dedi. olmaz ise diye sordugumda tikanikligi,horlaması,agzindan nefes almasi ve uyku apneleri devam eder dedi. kararsiz kalmisken sizin butun yazilarinizi okuduk ve ameliyattan vazgectik. nazofix nazalnem gibi ve illiadin damla verdi doktor bunlar sadece ufak rahatlamar sagliyor. biz zerdecal elma sirkesi ve bal gibi bitkisel antiseptik etkili karisimlar yapiyoruz yastigina okaliptus damlatiyorum biraz daha rahat oluyoruz. bu durum icin izldigimiz yol dogrumudur. bu geniz eti denilen cağın hastalığı ne zaman surede kuculur ve rahatlama saglariz. burun damlasi ve spreyler bir sure sonra burunda odem yapiyormus. odem olustugunu nasil anlariz? saygilarimla. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117365 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Oyle karisimlarla (!!) ugrasmayin.. 2- Bu yasta; Geniz eti; A L I N A M A Z... Ne yapacak, biliyormusunuz?? Cocugunuzu ameliyata alacak, cok kucuk oldugu icin, zaten geniz etini almaya bile tesebbus etmeyecek, onun yerine, her iki kulagina "tup" takip, "- Cocugunuzda, enfeksiyon vardi, narkoz veremedik, kulaklari da cok kotu idi, kulaklarina tup takti, 6 ay sonra gelin, geniz etini alalim." diyecek… Nasil, iyi Numara degilmi?? Son 4-5 seneden beri Turkiye'de en yaygin uygulanan sahtekarlik sekli!!! Sanki; tup takarken narkoz uygulanmiyor!!! 3- Geniz eti ve bademcikler, birer LENF bezi olup, HER enfeksiyonda buyurler.. Bilhassa kres, yuva, okul'a baslayan cocuklarda, ilk 2 sene cok sik hastaliklar oldugundan, HEP BU YASTA, bunlar buyuk olur ve sahtekar KBB ciler tarafindan, gereksiz yere alinirlar.. 4- Zaten butun mesele, cahil bir toplum icinde, ilk 3-5 kisiyi ikna edip, ; geniz eti ve bademciklerin alinmasidir. Ondan sonra, toplumun geri kalani, KOYUN gibi kendileri ameliyata istekli olurlar.. Turkiye'deki durum da aynen budur.. 5- SAKIN; iLIADIN damla HARICI; hicbir spreyi, ve bilhassa, Kortizonlu spreyleri kullanmayin.. 6- Serum fiz ve ColdMix kullanin, cok sikisirsaniz, Iliadin damla kulanin, (odem filan yapmaz)!!! 40 seneden beri kullaniyorum!! Cok okumaniz lazim… Uyanik olun.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Ağu 2018 Saat 18:49 |
|
![]() |
|
caner_demirel ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağu 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı caner_demirel
Tesekkur ederim Dr. bey,
saygılarımla.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı caner_demirel
Dr bey merhaba,
20 gün once geniz eti buyumesi ileilgili yazmiş oldugum soruya vermiş oldugunuz cevap ve tavsiyelerinizi uyguladiktan sonra oglumun gece uykuları rahatladı. fakat bunun nedenini arastirmak altta yatan tetikleyici unsuru bulabilmek içiň fakultede gorevli immunoloji ve alerji prof.a gittik alerji testleri temiz cikti cocukta reflu var dedi gaviscon surup mide koruyucu tablet ve lansor verdi ben şaştım kaldım. ,tavsiyenizle serim fiz ve cold mix verirken 3.5 yasinda bu mide ilaclarini kullanmak dogrumudur? reflu cocuklarda geniz eti buyumesimi yapar hocam? ilaclari almadim bu arada vereceginiz degerli cevaba gore tekrar eczaneye gideceğim. saygilarimla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117365 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne diye kurcalattiriyorsunuz??? Tabiiki size korkutup, masrafli isler sokmak icin her turlu Hokkabazliklari yapacaklar!! SAKIN, benim dediklerimden disari cikmayin… "...fakat bunun nedenini arastirmak altta yatan tetikleyici unsuru bulabilmek içiň…" Neyin arastirmasini yapacakmissiniz?? Kim bu "cin" fikirleri kafaniza sokuyor?? HER cocuk, 1 yasindan sonra, anneden gecen Antikorlari yok oldugundan, mikroplarla mucadale sadece "LENF" sistemine duser.. Geniz eti ve bademcikler, birer "Lenf Bezleridirler"..Her alinan mikroba karsi, Antikorlari bu Lenf bezleri olusturur.. Asiri siklikla calistiklari icin, buyurler ve kuculmeye firsat bulamazlar.. Taaa ki; yeteri kadar Antikor olussun ve mikroplarla, bu antikorlar mucadele etsin… Erken yaslarda, bademcikler ve Geniz eti alininca, bu antikorlar cok gec OLUSURLAR.. Anladiniz mi simdi, niye bu doktorlar bu Geniz eti ve Bademcikleri alabilmek icin bir yerlerini bu kadar yirtiyorlar!! Bunlari aldirdinizmi, en az her ay doktordasiniz.. SAKIN, KBB doktorlarinin palavralarina kanmayin.. Bunlar o kadar REZIL yaratiklardir ki; bademciklerin; "Kalp Romatizmasi" yapacagi yalanini bile soylemekten kacinmazlar. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı caner_demirel
Doktor bey merhaba,
sizin sayenizde dediklerinizi yaparak geniz etinin vermiş olduğu sıkıntıları aştık şükürler olsun. çocugumuzu fazla hasta etmemeye çalışıyoruz uykuları burun tıkanıkları ve apneleri yok teşekur ederiz. bu aralar yanaklarda devamlı aft yaraları çıkmaya başladı aile hekimi vitaminsizlikten olur dedi ve ilaçta vermedi vereceği ilaçlar kortizonlu olduğu için yazmak istemedi.. şu an yanak ve dudak içlerinde 4 aft var. konu ile ilgili değerli tavsiyeleriniz nedir? 17 kg 3.5 yaş saygılarımla.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Agiz icindeki yaralara; Pyraldin sol surun. Bir ulkede; doktor kalitesi ile Kortizon kullanimi TERS orantilidir.. Doktor kalitesi dustukce, kortizon kullanimi artar. Aynen Turkiye'de oldugu gibi.. Kortizon recetesi almayan hasta YOK...
|
|
![]() |
|
bahar1317 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahar1317
Hocam konu ile ilgili oldugu icin ayri baslik acmak istemedim. Geniz eti ve bdemcik alinmasi taraftari degilsiniz biliyorum ama geniz eti uyku kalitesini cok dusurmusse cok horlama varsa fayda zarar iliskisine gore alinmasi uygun bulunursa en az kac yasindan sonra alinmasini dogru buluyorsunuz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|