|
Çocukta el terlemesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
akasya2213 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ara 2022 Saat 22:04 |
Hocam merhaba
1. Sorum: 10 yaşındaki erkek çocuğumun eli bana göre normal olmayan bir şekilde yani fazlaca terliyor. Öyle ki tuttuğu her şey yapış yapış....Telefonu tutuyor, kumandayı tutuyor el izi içinde kalıyor eşyalar. Ne yapmam gerekir? Tiroit falan olabilir mi? 2. Sorum: 3 yaşında ateşli iken kalpte üfürüm duyulmuştu. Çocuk kardiyolojiye gittik doktor eko ile muayene etti masum üfürüm olduğunu kalpte fizyolojik bir bozukluk olmadığını ve asla kontrole gerek görmediğini söyledi. Büyüdüğünde bu sesin kendiliğinden kaybolacağını söyledi. Fakat 3 ay önce başka bir hastalık nedeni ile muayene olurken doktor sesi yine duydu. Endişelendim. Biraz araştırdım 8 yaşında kaybolması bekleniyor yazıyordu okuduğum yazıda . Bu doğru mu hocam? Sizce bizde niçin ses kaybolmadı? Tekrar götürmem gerekir mi? Atlanan veya ihmal edilen bir durum olabilir mi? Saygılar |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Yapisal. Ilerde Laser tedavisi yapilabilir.
2- Yalan, masum ufurukler daha da uzun sure duyulabilirler, ve hicbir onemleri yoktur. Ayrica da, kalpde bir hastaliktan dolayi ufurum olsa, cocukta, "GELISME GERILIGI" de olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|