Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çocukta el terlemesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Çocukta el terlemesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
akasya2213 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 360
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı akasya2213 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Çocukta el terlemesi
    Gönderim Zamanı: 17 Ara 2022 Saat 22:04
Hocam merhaba
1. Sorum: 10 yaşındaki erkek çocuğumun eli bana göre normal olmayan bir şekilde yani fazlaca terliyor. Öyle ki tuttuğu her şey yapış yapış....Telefonu tutuyor, kumandayı tutuyor el izi içinde kalıyor eşyalar.  Ne yapmam gerekir? Tiroit falan olabilir mi?
2. Sorum: 3 yaşında ateşli iken kalpte üfürüm duyulmuştu. Çocuk kardiyolojiye gittik doktor eko ile muayene etti masum üfürüm olduğunu kalpte fizyolojik bir bozukluk olmadığını ve asla kontrole gerek görmediğini söyledi. Büyüdüğünde bu sesin kendiliğinden kaybolacağını söyledi. Fakat 3 ay önce başka bir hastalık nedeni ile muayene olurken doktor sesi yine duydu. Endişelendim. Biraz araştırdım 8 yaşında kaybolması bekleniyor yazıyordu okuduğum yazıda . Bu doğru mu hocam? Sizce bizde niçin ses kaybolmadı? Tekrar götürmem gerekir mi? Atlanan veya ihmal edilen bir durum olabilir mi?
Saygılar 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2022 Saat 01:34
1- Yapisal.  Ilerde Laser tedavisi yapilabilir.
2- Yalan, masum ufurukler daha da uzun sure duyulabilirler, ve hicbir onemleri yoktur. 
Ayrica da, kalpde bir hastaliktan dolayi ufurum olsa, cocukta, "GELISME GERILIGI" de olur. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.