|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
arsem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: çoğalan kanlı sümüksü kakaGönderim Zamanı: 12 Haz 2014 Saat 09:38 |
|
Saygıdeğer hocam , bebeğim 5. ayını doldurmak üzere bir ay önce bir kaç kez kakasında nokta şeklinde kan pıhtısı görünce doktora gittik sümüksü yapışkanlık da vardı bize amip dendi 10 gün flagyl şurup kullandık geçmedi dendi başka hastanede testi tekrarlayınca yok dendi. Hocam dün yine kakasında çok miktarda kan gördüm sümüksü yapının içindeydi ve bir aydır sümüksü kaka yapıyor sizin mesajlarınızı okuyunca rahatladım az beslemeye başladım fakat dün o kanımsı yapıyı görünce çok korktum nokta şeklinde olan kan pıhtılarını 5 6 kez gördüm şimdiye kadar Diyarbakır da görev yapıyorum hocam sizden ricam ne yapmalıyım burada tavsiye edebileceğiniz doktor var mı bebeğim erkek bazen huzurlu bazen çok huzursuz gece neredeyse saat başı kalkıyor 3900 gr doğdu 1. ay 5600 2.AY 6800 4.AY 78OO İDİ 5.ay bitmek üzere 8200 gr hocam son olarak sol kasığında fıtık çıktı şimdilik ameliyatı bekletiyoruz..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Haz 2014 Saat 10:53 |
|
1- Butun sikayetleriniz, asiri beslediginiz icin olmus.Her ay anormal kilo aldiracak kadar beslerseniz, sumuksu ve nokta seklinde kirmizi lekeler normaldir.. Bazi namussuz, Doktor ve Laboratuvarlar, sizin saf iyi niyet ve telasinizi bu sekilde suistimal ederler. Bu namussuzlardan uzak durum
2- Barsakta kanama oldugunda, "nokta" seklinde kanama olmaz. 3- Barsaktan kanamasi olan bir bebegin, boyle 1 kilo fazlasi olmaz.Hatta normal kilodan bile eksigi olur. 4- Eski maillere bir bakin, bu sahtekarligin ne kadar yaygin bir sekilde yapildigini goreceksiniz. Nerede ise, HERGUN, sizin gibi bir anne bu suali soruyor ve hepsininde bebegi, sizinki gibi asiri kilolu.. 5- Ben Turkiye de degilim,tanidigim doktor, cok az. 6- Huzursuzlugu da, asiri beslendiginden.. Bazilari kusarak kendi basinin caresine bakabiliyorlar ama sizinkisi kusmamis,ve asiri kilo almis. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Haz 2014 Saat 10:55 |
|
![]() |
|
arsem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Haz 2014 Saat 12:05 |
|
Sayın Hocam
çok teşekkür ederim Allah razı olsun eski maillere geç baktım bilseydim amip için verilen şurubu da kullanmazdım kanama gibi pıhtı devam edince bizimki farklı bir durum mu acaba diye düşündüm içimi ferahlattınız cevaplarınızla çalışmalarınızda başarılar dilerim saygılarımla. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|