Yuh..yani.. Yalanin bu kadar kuyruklusunu
"-ama yüksek ateş menenjit yapar diyorlar-" hic duymamistim.. Ates menenjit yapiyor ha, ve bu sizin kafanizi karistiriyor... Allahaskina, ates menenjit yapiyorsa, niye Antibiyotik veriliyor?? Asi nasil hazirlaniyor.. Atese karsi asi olurmu?? Bunu size soyleyenin "beyin" yapisini cok merak ediyorum. Herhalde, bu site yayinlanmaya basladigindan beri soylenmis en buyuk "aptalca laf "... Herhalde bu sahsin beyni, Oksijen yerine Azot filan yakiyor... Bakin Menenjit cok yuksek ates yapar ve ates dusuruculere ragmen dusmez. Cok muhtemeldir ki, menenjit teshis etmekten aciz, zavalli bir doktor, menenjiti atlayip, koseye sikisti ise; kabahati aileye atmak icin; "- Ben ne yapabilirim, siz atesi dusuremediniz, ates de menenjit yapti - " demis olabilir... Yoksa, bu kadar kuyruklu bir yalani siradan bir ailenin soylemesine imkan yoktur...
Ayrica; 4.5 aylik cocugun; 7kilo oldugunu farzedersek, gunluk alabilecegi Dolven miktari; 3x1/2 olcektir.. ParaNox fitil de gunde 3x1 den fazla veremezsiniz. Peditus zaten bu yasta verilmez, ayrica da, 1 olcek icinde 1 ParaNox fitildeki kadar "Parasetamol" vardir. Belliki bu receteyi yazan, zavalli, Peditusun icinde Calpol ve ParaNox taki kadar Parasetamol oldugunu bilmiyor....
Peditus, Calpol ve ParaNox asla ayni receteye yazilamaz, zira, ucude ayni ilactir... Ustunu okuyun goreceksiniz. O aciz doktorun bu kadar basit bir seyi bile okuyacagini hic tahmin bile etmem..