| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119833
|
Gönderim Zamanı: 17 Mar 2013 Saat 19:44 |
|
Niye anlamiyorsunuz... Size izah ediyorum, Kizamik asisi yasindan sonra yapildi ise, cocugunuz Kizamik olamaz.. Kizamik asisi duzgun yapildimi diye soruyorum, siz ona bakin. Eger yasindan sonra yapildi ise asi korur. Ayrica da bir daha soyluyorum, Kizamik doktukten sonra bulasma olmaz... Ben size daha ne diyeyim....Siz birakin o doktorun sacmaliklarini... O hastalarin Kizamik oldugu bile kesin degil. Ayricada, Kizamik hastaligi tehlikeli bir hastalik degildir. Kizamik hastalari; eski neslin yaptigi hatalar yuzunden oluyorlardi. Hasta ya bakimsizliktan (et,sut yedirilmezdi) yada Zaturreden olurdu.. Hele birde oksuruk suruplari ile oksuruk kesilirse, olum kacinilmazdi..
|
 |
özüdoğru
Katılımcı Üye
Puanlar: 539
|
Gönderim Zamanı: 17 Mar 2013 Saat 19:49 |
|
hocam çaresizlikden size sığındım yardımlarınız için çok sağolun. kızım 15 kasım 2011 doğumlu ben aşısını 16 kasım 2012 de yaptırdım. hocam cuma günü atan isilik neden peki bu sabah daha çok azmıştı. serin tutuyorum günde 2 kez banyo yapıyor birşey sürmedik ama daha çok arttı. Hocam allah razı olsun ne diyeyim dualarım sizinle çok sağolun saygılarımla.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 17 Mar 2013 Saat 19:51 |
|
Deri bir defa "kavladiktan" sonra, hayatiyetini kaybettigi icin, soyulmaya baslar. Yani hadise olup bittikten sonra, ancak 2-3 gun sonra etkileri gorulur... Hersey normal siz benim sozumu dinleyin, yoksa, goruyorsunuz basiniza nasil isler aciyorlar...
|
 |
özüdoğru
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 18 Mar 2013 Saat 09:49 |
|
Hocam isilik kaşıntısı için yazdığı şurup Atarax mış. Ben size yanlış söylemişim. bu sabah eczane kayıtlarında çıktı sistemden . Henüz almadım ama kızım gece özellikle çok kaşınıyor. İsilik te bugün biraz sönmüş gibi ama yine kırmızı ve kabarık dediklerinizi uyguluyoruz bu gece ince giydirdim kızımı ayağına çorapta giydirmedim üzerine sadece battaniye örttüm ama kaşınmaktan üstünü sürekli açtı bende sabahı sabah ettim uyumadım . Günde 2 kez banyo yaptırdım ve ince giydirdim umarım hasta etmeyiz . Şurup için ne dersiniz hocam kaşıntısı için kullanmama gerek var mı? Herşey için size çok teşekkür edip eşim ve ben size saygılarımızı iletiriz.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 18 Mar 2013 Saat 17:46 |
|
Atarax'a gerek yok, guzel bir "Sicak-buharli" bir banyonun sonunda siki bir kese yapin, olu derileri dokun, rahatlar. Allerjik bir durum degilki, Atarax tesir etsin..."- Laf olsun, recete dolsun-" diye yapilmis bir sacmalik...
|
 |
özüdoğru
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 18 Mar 2013 Saat 19:14 |
|
hocam şurubu almadım zaten biz lif sürerken dahi bebek acıdığını belli ediyor poposunada geçmiş isilik tahriş olmuş gibi kıpkırmızı derisi böyle sertleşmiş el sürdürmüyor zaten çok az elime menlendirici banyo sonrası losyon sürdüm az önce birde kese yaparsam tahrişliği artar diye düşünüyorum hafif bir sabunla lifleyip sadece yıkıyoruz.ilginize teşekkür ederim umarım benden bıkmadınız hocam saygılarımla
|
 |