Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - cokkk bunaldımm hocam(mide ağrısı ve kusma)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumcokkk bunaldımm hocam(mide ağrısı ve kusma)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hafsa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 165
Mesajın Direkt Linki Konu: cokkk bunaldımm hocam(mide ağrısı ve kusma)
    Gönderim Zamanı: 26 Nis 2012 Saat 14:36
hocam kızım 2009 agustos dogumlu daha oncede sıze kusma sorunlarından yazmıstım.hocam cocuk sureklı mıde agrısı ve bulantı yasıyor en son bır cerrahpasadan ayrılma prof .gastroentrolojı bolumunden goturdum .cok kolay merak etmeyın dedı daha oncede kullandıgımız motılıum ve gavısconu dozunu artırarak verdı netıce alamadık endoskopı yapıldı bır yıgın paraya sadece reflusu var bunun dısında bırseyı yok dedı.lansor sabah ac karnına bır tane ve motılıuma da devam dedı .hala cocuk endoskopıden sonrada arttı sıkıntısı devam edıyor .dr u arıyoruz yapabılcegım bırsey yok verdım vercegım ılacı dıyor cocuk nörolojısıne goturun dıyor ccocugun nörolojık bır sıkıntısı gorunmuyor hıc mıdesını tutarak aglıyor yemek yemek ıstıyor 2 .lokmada mıdesını tutuyor hocam cok bunaldım ne yapalım bız kaldık bu ticaretcilerın elınde :(((( aglamaktan baska carem kalmadı krese gıdıyor yarım gun tum cocuklar yemegını yıyor bızım kız ıstesede yıyemıyor artık dıyorkı mıdem acıyor yıyememkı.hocam bıze bır yol gosterın nolursunuz bunaldım caresız kaldım artık kocaman cocuk ögürerek geziyor aksama kadar ara ara öğürüyor..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119550
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2012 Saat 19:37
Maalesef gunumuzun modasi; oksuren her cocuk Astim. Kusan her cocuk Reflu.. Teshisin yanlis oldugu yapilan butun tetkiklerin bosuna oldugunu goruyorsunuz. Bu iki hastaliktan baska hastalik bilmediklerinden, herkeze ayni tedaviyi veriyorlar. Avrupa yakasinda iseniz; Dr. Sirri Bektas'a, Asya yakasinda iseniz; Dr. Mustafa Bakir'a bir gosterin. Iyi bir karin muayenesi gerekir.
Yukarı Dön
hafsa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 165
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2012 Saat 10:25
pekı hocam cok tesekkurler ıns. sayenızde kurtuluruz bu sıkıntıdan Allaha emanet olun..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.