|
Cölyak belirtileri nasıl olur |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dt_dry ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2022 Saat 18:50 |
Hocam merhaba kızım 6.5 yasinda 19 kilo 120 cm boyunda bu sene ilkokula başladı okula başladıktan iki gün sonra hafif ateslendi ve ishal oldu yapılan gaita testlerinde hersey normal çıktı. Hocam şuanda kızım yoğun ishal değil fakat dıskılama şekli değişti bazen normal bazen pelte kıvamında bazen de ishal şeklinde yapıyor ve gaz cikarmayla geçen hafif karin agrisi oluyoyor, ayrıca gazıda çok. Okula ilk başladığında çok stresliydi ben buna başlamıştım fakat hala devam edince size sormak istedim cölyak veya farklı bir durum olabilir mi? Cevabınız için teşekkür ederim 🙏
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
6cm boy fazlası var.
Çöliak'da, doğumdan itibaren gelişme geriliği olur.
|
|
![]() |
|
dt_dry ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok teşekkür ederim cevabınız için🙏 peki hocam bu yogun gaz ve yumuşak dıskılama neden oluyordur bağırsak florasi bozulmuş olabilir mi yada huzursuz bağırsak sendromu olabilir mi ve ne yapabilirim hocam. Az miktarda kilo kaybida oldu. Okula yeni baslagigi için stres kaynaklı olabilir mi? Nerdeyse 15 gündür bu şekilde
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhtemelen mikrolu bir gıda yedi. Kendiliğinden iyileşir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|