Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Colyak mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumColyak mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117998
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2016 Saat 19:11
Yok, zaten etki etmis.. bende kabahat ; (2x10ml) yazmamam gerekirdi. Dogrudan (20ml) demeli idim.
20ml 'ye tamamlayin yeter.. 15 gun sonra; 20ml verin..
Birakin Laboratuvardakileri, doktorlar bile ; Ascaris'i tanimaktan acizdirler.
Akciger Grafisi gerekmez.. Ben ne gorecegimi biliyorum..
Dogrudur, yavru Ascarisler, Akciger bronslarindan yukariya dogru goc ederken, bu sekilde uyarilar
yapabilirler. Nefes borusundan cikip, yemek borusuna gecerler ve yutularak devamli urerler.
Esas hayret verici olan sey; Endoskopiyi yapan nasil oldu da bu kurtlari gormedi!!

Yukarı Dön
melis85 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 16
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melis85 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2017 Saat 23:21
Saygıdeğer hocam. .dediğiniz  gibi oğlum cölyak değilmiş. .ben zaten size inanmistim  ama çevreme anlatamadım. .HLA DQ2 VE DQ8 sonucu negatif geldi hocam..andazol da kullandık. Ama şikayetimiz geçmedi. .karın ağrısı göz altı kizarikligi huzursuzluk büyüme geriliği aynı devam ediyor. .25 aylik olacağız boyu 83.5 kilo 10.5 iştah hiç yok.aşırı derece salya akitiyor. .lansor ve zatiden kullanıyoruz. .istanbuldakı en meşhur gastoya gidiyoruz belki bilirsiniz fugen hocaya ama şikayetimız gecmiyor. .normalden 30 kat fazla alerjiniz  var dedi..süt yumurta yasak. .ne yapmamız lazım bağırsak için prebiyotik yada genel olarak boyu uzasin  diye vitamin önerir misiniz. .artık çocuğa ne yedirecegimi  şaşırdım. ..
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2017 Saat 06:58
  "....normalden 30 kat fazla alerjiniz  var dedi.."  Neye dayanarak dedi???
Oyle her soylenen inanmayin..  IgE olcudu ise, en fazla Ascarisler yukseltir..
O allerjist'e  Ascaris ten bahs ettinizmi??
Yukarı Dön
melis85 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melis85 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2017 Saat 07:28
Sayin hocam İGE ye bakılmisti. 1533 çıktı. ..dediğiniz ascris lerden  bahsettim  bişey söylemedi. .
Yukarı Dön
melis85 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melis85 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2017 Saat 07:32
Birde sayın hocam HDL kolesterol  51.1
LDL kolesterol 115 KOLESTEROL 298 çıktı. .hoca bunları da istedi yaptırdık ama bununla ilgili de bi yorum yapmadi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2017 Saat 07:32
Ne bilsin, Allahin gariban doktoru!!!  Allerji'den baska bir laf bilmezler!!!
SAKIN; soyledigi hicbir seyi yapmayin, verdigi hicbir ilaci kullanmayin.
Diyet filan da yapmayin...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Mar 2017 Saat 07:38
Yukarı Dön
melis85 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melis85 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2017 Saat 07:37
Sağolun kıymetli hocam...iyi çalışmalar çok teşekkür 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2017 Saat 19:49
  "... Birde sayın hocam HDL kolesterol  51.1 LDL kolesterol 115 KOLESTEROL 298 çıktı. .hoca bunları da
istedi yaptırdık ama bununla ilgili de bi yorum yapmadi ...."

Ne yorumu yapacak!! Tahlilleri istedi, Komisyon(ya da Performans'ini aldi) gerisi onun icin onemli degil..
Bu tahlillerin, en az 8 saat acliktan sonra yapilma mecburiyetleri vardir. Buna riayet edildimi???
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.