|
Corona ilaç |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kas 2020 Saat 23:56 |
Hocam bugun bana corona teşhisi kondu favicovir verdiler suanda hafif bas agrisi arada oksuruk ve bel agrim var bu ilaci kullanmali miyim 34 yasinda bayanim bir kronik rahatsiz lligim yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
O ilacin HICBIR ise yaramadigi anlasildi, bosuna kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Hocam peki etraftann sürekli sunu ye bunu ye diyorlar ne yemeliyiz birde evde devit ampul var birtane corona iken icsem bir sey olir mu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Hocam birde kulağım agriyor iliadin damla kullanabilir.l miyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN; Turkiye'de "etrafin" dedigi hicbir seye inanmayin.
Yemeklerle bagisiklik saglanmaz! Ancak; Vitamin veya mineral eksiginiz (o da yanlis beslenmeler veya ileri fakirlik sonucu olusur) varsa, vitamin veya mineral almaniz gerekir. Zaten Saglikli olan bir kimse, bunlari fazladan alarak, daha saglikli bir hale GELEMEZ!! D vitamini; Turkiye gibi bir ulkede, HER sahsin , (1 yasindan sonra) HER SENE en az, 1 ampul D vitamini icmesi gerekir. Kulak agrisi icin, sadece: Iliadin DAMLA, 5 gun, Gunde:2x4 damla (eriskinler icin) her iki burun deliklerine damlatin..Her bir tarafa damlattiktan sonra basinizi o tarafa cevirip, 1-2 dakika bekleyin. Sprey sekli; kulak agrisinda ise yaramaz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Kas 2020 Saat 19:06 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|