|
Covid 19 tedavisi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
EFEMER
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Covid 19 tedavisiGönderim Zamanı: 31 Ağu 2020 Saat 03:22 |
|
Hocam merhaba sorum yok bi durumdan bahsedeceğim size. Türkiye de bir gazeteci korona virüse yakalanmıştı iyileşmiş ve süreci anlatan bir video yayınlamış. Diyor ki önce ateşim çıktı o akşam hastaneye gittim test yapildi ve sonuç pozitif çıktı ilaç verilerek eve yollandim lakin ertesi gün nefes darlığı oluşmaya başladı tekrar hastaneye gittim yatis yapıldı tedaviye başlandı. 15 gün hastanede kaldım diyor. 63 yaşında bu kişi.
Ateş dusurulmese belkide nefes darlığı olusmayacakti gerçekten çok ilginç insanları elleriyle öldürüyorlar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(2)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2020 Saat 08:32 |
|
Ateş düşürmek bir yana; hala eski alışkanlıkları (sahtekarlıkları) olan; Griplilere kortizonlu spreyler
vermeye devam edilirse, sonuç çok daha kötü olur. Dikkat ediyormusunuz; Mart ayından beri "Astım" veya "Bronşit" teşhisi almış çocuk yok. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|