|
Covid-19 Tedavisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Eyslyrt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam amcam 45 yas kronik şeker. Bu tedavi gecerli mi teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O tabloda boyle bir ayirim var mi??? YOK!
|
|
![]() |
|
bugu ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() Ilac kullanmayınca (favipiravir) hastalik daha kotu ilerliyor diyen vatandaslar ve sağlıkçılar var. Psikolojik mi hocam sizce
|
|
![]() |
|
EFEMER ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
Bende bununla ilgili yazacaktım ayrı başlık acmiyayim. Dünden beri herkes ağız birliği etmiscesine ilacın içilmesini savunuyor hatta Prof. Mehmet Ceyhan da saglik bakanlığı son zaman ilacın icilmedigini görüyoruz ve ölümlerin artmasında ki sebep bu diyor. Zatürre oranı yüzde 30 lardan yüzde 3 kere düştü bu ilaçla diyor. Tamam bunlarin vukuatı cok asla güvenmiyoruz ama kafa karışıklığı virüsten beter.😕
|
|
![]() |
|
cidem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 94 |
Bende yeni okudum remdesivir yerine kolsişin kullanilicakmis. Siz ne düşünüyorsunuz neden kolsişin denemek istiyorlardır.
Düzenleyen cidem - 29 Kas 2020 Saat 19:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Colchium, sadece; FMF hastaliginda kullanilir.
Covid-19 ile yapilmis bir Colchium calismasi okumadim. Benim gosterdigim tabloya bakin.
|
|
![]() |
|
enorton1903 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enorton1903
Hocam asemptomatik vakaların hastalığı yaydığına inanıyor musunuz?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hastalik arazlari olmadigi halde; PCR testi (+) olan kimseler yayabilirler.
Zaten o yuzden maske SART diyoruz. Hem saglamlarin korunmasi icin, hem virus sacanlarin onlenmeleri icin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|