|
Covid |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zerdakuyu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zerdakuyu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kas 2021 Saat 20:19 |
Hocam benim bugün covot geçirdiğim 12 gun cok hafif atlattim 4 aylik bebegimde de 4 gün süren çok hafif Bir ates ve halsizlik burun akintisi oldu anne sutu ile besleniyo Hocam bazıları diyorki 1 ay sonra bebege ciğer filmi çektir böyle bir şey var mı ciğer filmi kan vs takip edilmeli mi bebeklerde ileride Bi etkisi oluyor mu solunum vs problem yaşamadık çok şükür diyorlar ki ciğerlerim nokta nokta lekeler oluyor çok korkuyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119245 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Burakin su SALAKLARI! Inanmislar Turk doktorlara, boyle sacmalayip duruyorlar.
Sakin bu salaklara inenip, onlar gibi Turk doktorlarinin tuzaklarina dusup, dolandirilmayin. Ahmaklar, hala dolandirildiklarinin farkinda bile degiller.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|