|
Covid |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zerdakuyu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zerdakuyu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mar 2022 Saat 21:04 |
Hocam 31 yaşındayım dün geniz akintim vardi cocuklarda da viral enfeksiyon var bugün geniz akintim rahatsız etmiyor ama boğazım tek taraflı şişmiş ve acıyor kol alti ateş 37.2 vücudumun her yeri sırayla agriyor sanki 6 ay önce covit oldum şuan tekrar olma durumum var mi emziriyorum
|
|
![]() |
|
zerdakuyu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zerdakuyu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yaklaşık bir ay önce de adet döneminde bütün kemiklerim agrimisti el parmak ayak parmak kemikleri bile d vit eksikliğinden olur mu çünkü korona gecirdigimde bu kadar kemik agrisi yaşamadım simdi de el ayak bacak kom kemiklerim agriyor 1.63 boyum 47 kiloyum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119271 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Covid dahil, butun Gripal enfeksiyonlarda bu tip agrilar az veya cok olur.
Gunde:(en fazla) 3x2 tablet Novalgin alin. Emzirebilirsiniz. Bugunden geriye giderek soru-cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|