|
Crp hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meriko ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eki 2023 Saat 16:56 |
Hocam merhaba kızım 26 aylık havale geçmişi var çok şık hasta oluyor okula giden ablası var,her hasta olduğunda da ateşi 4 gün kadar sürüyor ben dirensem de sonunda hastaneye götürüyorum ve her hastalandığında crp değeri 60 ila 90 arası çıkıyor dünden beri yine ateşli hocam 39 a kadar sürekli çıkıyor hocam antibiyotik kullanmadan crp düsmez mi bu defa evde takip etsem antibiyotik kullanmadan ateşi normale döner mi yoksa kullanmak şart mı bu değerin düşmesi icin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118321 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic mi bu konudaki yazilarimi okumadiniz? CRP, Turk doktorlarinin son senelerde uydurduklari en muhtesem
dolandiricilik olayidir. CRP, hucre yikimi olan her durumda ve HER TURLU enfeksiyonlarda (Viraller dahil) yukselir! Meslek hayatim boyunca hicbir hastamdan istemedigim bir testtir! Antibiyotiklik durumu: WBC gosterir. Ama islerine gelmedigi icin sahtekar doktorlar daima CRP'yi on plana cikarirlar. SAKIN bu dolandiricilara inanmayin. Siz: WBC degerine bakin. 2 yasina kadar ust sinir:17 dir. 2-8 yas arasi: 15 dir. 8-13 yas: 13 dur. Eriskinlerde:11 dir. Turkiyedeki cogu PUST laboratuvar, cocuk WBC degerleri yanina "Eriskin Referans Araliklarini" yazarak doktorlara pas verirler. Sakin bu ikili cetelerin tuzaklarina dusmeyin. Antibiyotik gereken durumda: Ates + Agizda pis koku + Dili kaplayan pas tabakasi olur. (100,000 kere anlatildi)
|
|
![]() |
|
Meriko ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ediyorum hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|