Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Crp yüksek ligi ve antibiyotik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Crp yüksek ligi ve antibiyotik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elifkerem Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 542
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Crp yüksek ligi ve antibiyotik
    Gönderim Zamanı: 16 Eki 2023 Saat 23:07
17 aylık kızım var hocam. 12 kg 84 cm. Dün gece atesi çıktı huzursuz oldukça ilaç verdim düştü. Doktora gittik sonuclar bunlar crp çok yüksek dedi. Antibiyotik verdi . 
Muayenede boğazında kızarıklık var poposuna da bakti pişik var el ayak agiz hastaligindan suphelendi. 
Gecen hafta size abisi için yazmıştım kasintili kabartma si vardi siz su çiçeği demiştiniz acaba şimdi de kızım geçiriyor olabilir mi?
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2023 Saat 23:08
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2023 Saat 23:09
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118621
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eki 2023 Saat 02:03
Viral enfeksiyon geciriyor.
CRP ile dunyada bir tek salak doktorlar is yaparlar. CRP, her turlu enfeksiyonda, viral enfeksiyonlar dahil
 ve her turlu hucre yikimi olan durumlarda yukselir. Pratik olarak hicbir anlami yoktur! 
Meslek hayatim boyunca hicbir hastamdan istemedim. Tamamen sarlatan doktorlarinin tercih ettikleri bir 
yontemdir.
Sakin antibiyotik baslamayin. Grip gibi takip edin. 
Yazilarimi okuyun. 

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eki 2023 Saat 02:58
Hocam gece kusmaya başladı ne yapmak lazım ilaç olarak ne verelim peki 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eki 2023 Saat 19:02
SAKIN ilac vermeyin, arkadan ishal gelecek. 
Konu ile ilgili yazilari okuyun. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eki 2023 Saat 22:48
Hocam antibiyotik kullanmadık ama calpol verdim 2 kere sanırım karın ağrısı oluyordu. Ve ishal de başladı kusma ve ishal var hicbirsey yemiyor su bile icemiyor öğürüyor hemen. Anne sütü vermeye çalışıyorum ama çok olmasa da biraz içiyor yine de. 
Hocam aynı belirtiler bende de başladı bulaşıcı mi bu? Cocuk içim ve benim için ne onerirsiniz en azından biraz rahatlamak için. Calisiyorm yarin ise gitmem gerek 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2023 Saat 00:44
Mikroskopik de olsa, etrafa bulasabilmis kakasini yerseniz bulasir! Insandan insana Grip gibi bulasmaz!! 
Insan-->Gida-->Insan seklinde bulasir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.