|
Cyclo-progynova |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şub 2020 Saat 02:03 |
Hocam merhaba.
Ben bir halt ettim.korunmak için 3aylik iğneden(depovera) yaptırdım.resmen hayatımın hatası gibi oldu.adet olamıyorum ve devamlı lekelenme var. Kadın doğum Dr gittim.normal bu böyle yapar dedi. Adetini duzenleyelim dedi cyclo-progynova verdi emziriyorum demeyi unuttum. İnternetten baktım sakın emzirirken kullanmayın diyor. İçindeki horman vs lerden dolayı. Hocam 55kilo yum. Sizin bir fikriniz var mı . Kullanmadım korkudan.dr ye de gitmedim.
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gebeler kullanamaz..
Emzirenler icin bir uyari YOKTUR.. Ancak, en kotu ihtimal ile, emzirilen bebek, KIZ bebek ise, ilac kesildikten sonra, minyatur bir kanama olabilir, onun da bir zarari yoktur. Kendiliginden duzelir. NOT: Internetteki Turk doktorlarinin yazilarini okumayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Şub 2020 Saat 03:12 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|