|
D vit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Doğa ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kas 2024 Saat 15:46 |
Hocam 20 yaşındayım. Geçen sene 2 tane 300.000 lik ampulden içtim. Bu sene tekrar içecektim ve bi d vitaminime baktırayım öyle içeyim dedim şok oldum minumum 30 civarı beklerken 15.7 çıktı. Hiçbir işe yaramamışlar. Tavsiyeniz nedir. B12 yi zaten hiç sormuyorum çünkü her testte düşük ve siz önemsemiyorsunuz Türkiye'deki b12 testlerini.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118567 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu soru nedense, atlanmış!!
Tekrar bir ay ara ile 2 ampul Dvit3 için ve Nisan ayında ölçüm yaptırıp bana yazın. Gördüğünüz gibi 2 ampulle bile yetrli seviye sağlanamdı!! Bu dozlarda "zehirlenme" olacağını iddia eden Türk doktorlarına da KAPAK OLSUN!1
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|