|
D vitamini |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dururzgr ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ara 2021 Saat 23:45 |
Hocam 31 yaşinda bayanım. D vitaminim 16.9 çıktı doktor 3 tane Devit-3 300.000 ampul verdi. Biraz hızlı yükselsin diye ama 1 hafta arayla kırıp iç dedi.Hocam siz genelde 1 ay arayla için diye öneriyordunuz bana bir fazla gibi geldi.Nasıl kullanayım hocam size danışmadan kullanmak istemedim.Hocm bir de hafif kansızliģin var dedi(11.7)bunun içinde folbiol vereceğim dedi.Hocam kansızlığa nasıl bir etkisi olur ilk defa duydum.Bu arada ortopedi doktoru kendisi.Sevgiler,teşekkürler şimdiden hocam.
|
|
![]() |
|
Dururzgr ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam düzeltme yapayım 41 yaşındayım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bi halt bildigi yok! Cok cahil.
1- Dvit3 ampul simdi bir tane, 1 ay sonra ikincisini, ve 6 ay sonra 3.ampulu icin. Temmuz ayinda tekrar olcum yaptirip bana yazin. 2- Oncelikle etli gida miktarlarini bir arttirin, duzelme olmazsa, demir ilaci alirsiniz.. Folik asit NE ALAKA!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Ara 2021 Saat 01:23 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|