|
D vitamini |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gülin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ara 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ara 2022 Saat 15:17 |
Merhaba Kadir bey
Kızıma Devit-3 ampul vereceğim. Üzerinde Devit-3 300.000 I.U./ ml yazıyor. Bu değil mi hocam? Yukarıda ilacin resmini yükledim kızımın d vitamini 11 cikti. Iacin mg si bu değil mi hocam? Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Baska sekli YOK! Tek ilac.
Turk doktorlari bu ilaci NIYE sevmezler??? Iste bu yuzden sevmezler, zira doktora gitmeden kendiniz halledebiliyorsunuz. Halbuki, damlalar yazilacak, kontrollere gidilecek, pek tabii ki duzelme olmayacak, ilac degistirilecek, tekrar kontrollere gidilecek, tekrar D vitaminleri olcturulecek, gene duzlemeyecek, baska hastaliklar aranacak, falan, filan... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Ara 2022 Saat 19:25 |
|
![]() |
|
Gülin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ara 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam şimdi verdim. Bir daha ki Devit i ne zaman vereyim.
Teşekkür ederim Kadir bey.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yasini yazmamissiniz. 2 ay sonra tekrar olcum yaptirip bana yazin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Kızım için 6.5 yaşında birinci sınıfa gidiyor. D vitamini 11 cikti. İlk ampulü dün verdim. 1 Ay sonra vereyim mi ikincisini?
Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesinlikle vermeniz SART! Asiri bir Rasitizm'i var. Insallah bacaklari "O-Bacak" veya "X-Bacak" degildir.
Nisan ayinda tekrar D vitamini olcumu yaptirip, bana yazin, yeterli olmayabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|