|
D3 ve k2 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Simarabel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Simarabel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Tem 2022 Saat 07:55 |
Merhaba Hocam,
Simdi de d vitaminini k2 ile almazsanız bir işe yaramaz diyorlar. Var mı bir doğruluğu, sevgili Hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119016 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Derler.. Derler ki, son derecede ucuz bir ilacı sizlere daha pahalıya satabilsinler.
K vitamini, barsaklarda bakteriler tarafından yapılan ve Uzun süreli antibiyotiklerle barsak bakterileri yok edilmemiş sağlam kimselerde ASLA eksikliği olmayan bir vitamindir. Sakın bu adi tuzaklara düşmeyin. Ne yani!!! Güneşe çıkınca da K vitamini alınacak mı imiş?? Sadece daha pahalı bir ürün satabilmenin adi bir tezgahı! |
|
![]() |
|
Simarabel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Simarabel
Peki Hocam, biz şu an edremitteyiz. Günün hangi saatı d vitamini için daha uygun sizce?
Sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119016 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İlaç olarak D vitamini hangi saatte alınmalı diye soruyorsanız, öyle bir şey yok.
Eğer, hangi saatte güneşe çıkılmalı diye soruyorsanız, her satte çıkılabilir. Deniz kenerlarına gittiğinizde bir bakın bakalım bu lafları "KİM TAKIYOR Kİ"??? Sadece, güneş altında kalmanın sınırı olmalı. Hele ilk günler şemsiye alından çıkmayın, yansıyan ışınlarla da biraz cilt esmerleşsin, ondan sonra kontrollü şekilde güneş altında kalınabilir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Simarabel
Tesekkür ederim, Hocam.
Forumu eskiye doğru okuyorum hocam, dediğiniz gibi ilk günler şemsiye altında durduk. Bugday tenli olduğumuz için oğlum ile ben hemen koyulaştık. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama güneş yağı kullanmıyorum, sapka da takmıyoruz. Simdi siz esmerleştikten sonra "kontrolü şekilde güneş altında kalınır" deyince, yanlış mı yapıyorum diye düşündüm. Ben gene şemsiye altındayım ama oğlan deniz kenarında oyunda. Sevgiler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yanlışınız yok. Verdiğim cevaplar başkaları tarafından da okunduğu için biraz emniyetli cevap veriyorum.
Biraz da "deneme-yanılma" ile siz bu "emniyetli" süreleri bulacaksınız. Bu dönemden sonra da güneş yağı gerekmez.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Ağu 2022 Saat 10:13 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Simarabel
Çok tesekkür ederim, Hocam.
Sevgiler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|