|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
güneşimoğlum ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 252 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Tem 2017 Saat 01:09 |
merhaba Hocam öncelikle bizlere vakit ayırıp sabırla sorularımızı cevaplandırdığınız için çok teşekkür ederim.bu defa merak ettiğim 6 yaşında oğlum peçete karton gibi şeyler eline geçtiğinde çiğneme gereği duyuyor ama yutmuyor yemiyor yani,bu davranışına anlam veremiyorum.bazende elini ağzına sokuyor ıslatıyor falan genelde tv ye bakarken oluyor bu davranış.bunun nedenini çok merak ediyorum.birde süt dişleri henüz hiç dökülmedi kaç yaşında bunun olması gerekiyor?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117324 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Daha ziyade; erken memeden kesilen ve/veya yalanci emzik kullanmamis olanlarda sik olur. Arada bir Jiklet verin. Zamanla gececek. Sakin zorlamayin. 2- Sut dislerinin degismesi, her cocuga gore farkli zamanlarda olur.. Ister erken, ister gec degissin, siz karismayin. |
|
![]() |
|
güneşimoğlum ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 252 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
Hocam 2 yaşına kadar emdi ve emzik hiç kullanmadım. inşallah geçicidir teşekkürler.
|
|
![]() |
|
plazma ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Kadir Bey,
Bizde de hemen hemen benzer bir durum olduğu için buraya yazmak istedim. Benim de 7 yaşındaki oğlum özellikle okulda elini sürekli ağzına sokup birde yalıyormuş. Öğretmeni, bu durumdan çok şikayetçi. Kendisine neden yaptığını sorduğumda elim kuruyor anne diyor bir daha yapmıcam diyor ama sonuç değişmiyor. Çantasına el kremi bile koydum sırf yaladığında aklına gelsinde en azından sürerse kremi yalamaz diye. Öğretmeni de konuştu kendisiyle ama çözüm yok dalıyor tekrar yapıyor. Ne yapabilirim sizce. Vakit ayırdığınız için teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117324 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu yas grubu cocuklarda; olabiliyor.. Zamanla kendiliginden gecer. El kremi veya Vaselin kullanin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|