|
Damak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2021 Saat 17:16 |
Dr bey buradan paylaşmak istedim damaginda halka gibi bir iz var 5 yaşında kızım bu nedir
Düzenleyen Gunes05 - 07 Ağu 2021 Saat 17:56 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazı çocuklarda, "Damak yarığı" denilen bir durum olabiliyor. Sizin çocukta da böyle bir durum olacak iken,
son anda durumu düzeltmiş. Bir şey yapmanız gerekmez.
|
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Damak yarigi çok önemli birsey bildiğim kadarıyla bu kızimdaki yapı ileride sorun oluşturur mu acaba?daha sonra büyüdükçe açılır mı? KBB ye muayene ettirmek gerekir mi!
Düzenleyen Gunes05 - 07 Ağu 2021 Saat 22:29 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bilemiyorum, ben mi anlatamıyorum!!!
" Bazı çocuklarda, "Damak yarığı" denilen bir durum olabiliyor. Sizin çocukta da böyle bir durum olacak iken, son anda durumu düzeltmiş. Bir şey yapmanız gerekmez." Daha nasıl anlatayım!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr bey okuduğumu anlıyorum tabiki de sadece çenesi anatomik olarak büyüdükçe o daire içinde ki alanda açılma olur mu o beni düşündürmustu.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O bölge de, aynı oranda büyüyecek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|