Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - danışma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

danışma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gul78 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 319
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gul78 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: danışma
    Gönderim Zamanı: 26 Mar 2021 Saat 12:28

Sevgili Kadir hocam öncelikle mutlu bir gün diliyorum. Forumu her gün düzenli okuyorum. Fakat son zamanlarda bu konuda sorulan bir soru görmüyorum. Virüsün bir sürü mutasyonundan bahsediyorlar. Bu sizin de her zaman bahsettiğiniz gibi biliyorum ki beklenen bir durum. Peki mutasyonun virüsün seyrinde nasıl bir değişikliğe yok açtığı ile ilgili sizin takip ettiğiniz yurtdışı kaynaklardan herhangi bir bilgi var mı acaba? Burada bazı doktorlar, 14 gün boyunca  Nicotinamid Ribozid, L-serin, NAC, L-karnitine-L-tartrate kullanıldığında hastalığın daha hızlı iyileştiği ile ilgili bir makale yayınlamışlar?

Başka bir  doktor ise Sartanlar isimli tansiyon hapı koruyucu olabilir mi araştırılmalı diyor? Bunlar dışında bu süreçte sürekli görüyoruz damardan VİT-C Glutatyon kürleri, Colostrum takviyeleri, Çinko D vitamini zaten bunlar hep söylenenler. İnsan ister istemez ben bir şey eksik mi yapıyorum böyle şeyler kullanmalı mıyım diye düşünüyor? Bu konudaki görüşlerinizi rica edebilir miyim? Çok teşekkür ederim.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119244
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2021 Saat 20:49
SAKIN bu sacmaliklarin hicbirine kanmayin. Sahtekarlar meydani bos buldular, ne kadar supruntu ilac varsa, 
hepsini Covid ilaci diye millete kakalamaya calisiyorlar. 
Bu arada; Cinko ilacini ve Probiyotikleri bebeklere; "Gaz ilaci" diye verenler bile var.  Salgin basladiginda
halka yutturulan, Kininli ilaclar, Dornase-Alfa, gibi ilaclar ne oldu??? 
Hani birde; "kahramanlar" vardi Nisan 2020de asi hazir diyorlardi, ne oldu?? 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.