|
danışma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
egtuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haz 2021 Saat 14:35 |
Hadir hocam merhaba, 6 haziran 2008 doğumlu oğlumun 13 yaş aşısını yaptırabilirim değil mi? tüm aşılarını çocuk doktoru yaptı ben normalde 12 yaş aşısı diye biliyordum ama geçen sene randevu alırken doktorumuz aşının 13 yaşa alındığını söyledi. Bir de geçen hafta 3-4 gün antalya da tatildeydik. Hava arada açık ama çoğunlukla bulutlu ve kapalıydı. hatta sıcaklığın 23 derecelere düştüğü oldu. Ben de güneş olmamasına kanıp oğluma krem vs sürmeye çok önem vermedim. Bu sene de güneşe ilk defa çıkıyordu. Nasıl olduysa omuzları yanmış. bir kaç gün çok acıdı o sıcada aloevera jel vardı yanımda ondan sürdüm eve gelince de bepanthol merhem ve madecassol sürdüm. Zaten hemen soyulmaya başladı. Soyulan yerlerde bir kaç tane ben gibi kahverengi leke kalmış nokta şeklinde. Bir sorun olur mu? Bu saatten sonra kullanılacak bir ürün var mı tavsiye edebileceğiniz? Çok teşekkür ederim.
Düzenleyen egtuna - 18 Haz 2021 Saat 14:36 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir daha tatile gittiğinizde, ilk defa güneşe çıkacağı zaman "penye" giydirin.Derisi alışınca çıplak çıkabilir.
Yanık yerlerinde yara varsa, Furacin, günde:2x1 sürün.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|