|
danışma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
egtuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2021 Saat 11:35 |
Kadir hocam merhaba öncelikle uzun zamandır size ve siteye ulaşamayıp çok merak etmiştim iyi olduğunuza ve herhangi bir sıkıntı olmamasına çok sevindim. Size danışmak istediğim bir konu var 43 yaşındayım anksiyete sorunum var aşı hakkımız mayıs sonunda tanımlanmasına rağmen korkup bir türlü aşı olmaya gidememiştim. Geçen gün cesaretimi toplayıp sağlık ocağının kapısından içeri attım kendimi:) Yalnız randevu almadan gittiğim için ellerinde biontech yoktu ben de sonradan caymayayım diye ellerinde olan sinovac aşısından vuruldum. İlk gün hafif bir kol ve baş ağrısı dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Şimdi soruma gelince ikinci dozu bir ay sonra mı olmalıyım yoksa arayı biraz daha açsam bağışıklık daha yüksek olur mu bazı yerlerde süre uzatıldığında bağışıklık yanıtının daha yüksek olduğunu okudum. İkincisi bu aşının içeriği ile ilgili ileride herhangi bir sağlık problemi yaşama durumuzuz olur mu? yoksa herhangi bir yan etki olsa şimdiye kadar ki uygulamardan ortaya çıkarmıydı? çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız.
Düzenleyen egtuna - 20 Eyl 2021 Saat 11:39 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
En az 1 ay geçtikten sonra, müsait olduğunuzda zaman randevu alın ve BionTech 1. dozunu ve ondan 1 ay
sonra da 2. dozunu olun.
|
|
![]() |
|
egtuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 2.doz sinovac olmayayım mı doğru mu anladım? Yoksa iki doz sinovac olduktan sonra bir de Biontech mi olmalıyım? Hocam siz içerik olarak değil ama sanırım koruyuculuğu az olduğu için sinovac önermiyordunuz.Hemen değil de ikinci doz sinovac olduktan 3-4 ay sonra biontech yaptırsam o zamana kadar koruyuculuk devam eder mi?
Düzenleyen egtuna - 20 Eyl 2021 Saat 15:25 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gerek yok, bir işe yaramıyor.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam burada 1.doz hangi aşı ile aşılanıldı ise 2.doz da aynı aşı ile olabiliyor o yüzden 2.doz mecburen sinovac olacağım ondan bir kaç ay sonra da eğer sistemde seçebilirsem aşı hakkı tanınırsa biontech olurum çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne yapacaksınız? Bir şekilde işe yaramayan aşıları tüketmeleri gerekiyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|