|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
egtuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 May 2016 Saat 09:12 |
Kadir Bey merhaba, öncelikle güzel bir gün dilerim umarım hayatınızda herşey yolundadır. Size danışmak
istediğim bir konu var. Dün akşam pazardan dut aldım yıkamadan bir kaç tane yedim. Eve gelince oğlum da yemek istedi. ona vermeden önce hepsini bir kaba boşatıp iki su yıkadım. Sonra yemeğe başladık birlikte. tam bir kaç tane yemiştik ki siyah birşey gözüme çarptı elimle almamla onun kurumuş kuş dışkısı olduğunu farkettim ve hemen attım. ama tabi ben yıkayınca dışkı da yumuşamış oldu. yediğimiz o dutlardan bize dışkıdan dolayı birşey bulaşması mümkün mü? akşamdan beri paranoya yaptım. çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118971 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Genelde; birsey olmaz.. EGER; kurumus kus pisligi EV ICINDE, havaya karisip solunum ile alinirsa; Psittakoz (Papagan atesi) denilen,
hastalik olur.
EGER; kus hasta ise, gene solunum yolu ile alindiginda, Avian tip Grip olabilir.
|
|
![]() |
|
unal ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki hocam diyelimki bu dediğiniz hastalıkları çocuğumuz yada biz olduk. Bu durumda bu hastalıklar ilaçlımı (antibiyotik vs.) yoksa ilaçsız sizin anlattığınız gripler gibimi (bal-limon-gold mix) atlatıcaz.Cevabınız için şimdeden teşekkürler
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118971 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Psittakoz icin, 10 yasindan buyukler icin; Tetrasiklin grubu ilaclar kullanilir. Kus Gribinin bir tedavisi yok..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|