Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Davit ampul
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Davit ampul

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Feyza13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 329
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Feyza13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Davit ampul
    Gönderim Zamanı: 11 May 2020 Saat 10:43
kadir bey emzirme dönemindeyim ve davit ampul içebilir miyim diye size danışmıştım sizde içebilirsiniz demiştiniz bir ampul iççmiştim bir ay oldu belki biraz daha faZla 20 aylıkbebeğe de vermiştim sorum şu ki emzirdiğim için bir tane daha içsem sorun olur mu d vitamin seviyem önceden de çok düşüktü ve ben o yıllarda da kullanmamıştım ilk defa bir ay önce içtim ve kemiklerime ağrı sağlanıyor bununla mı alakalı bir tane daha  içsem bebeğe geçtiği için ona bi zararı olur mu bundan endişeleniyorum bebeğe de içirmiş olduğum için biraz uzun yaZdım kusura bakmayın cevabınız için teşekkür ederim 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117748
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2020 Saat 18:32
Kis basi olsa, icin derim de! Yaz aylarinda olcum yapilmasi iyi olur.
Yukarı Dön
Feyza13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 329
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Feyza13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2020 Saat 18:57
Peki ölçüm yaptırıyım o halde aslında tesettürlü olduğum için yaz olsa da bişey değişmiyor galiba 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2020 Saat 21:31
Kesinlikle; her 6 ayda bir icmeniz sart.
Yukarı Dön
esşi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 308
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esşi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2020 Saat 01:26
Merhaba hocam 6 aylık sadece anne sütü alan kızım var. Ben kendim için geçen hafta bir ampul dvit3 kullandım. Prospektusunde süte geçer yazıyor. Kızım için de damla kullanmama gerek var mıdır ? Teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2020 Saat 04:36
Ilk 1 yas icinde, gunde 1000 uniteyi gecmiyecek miktarda D vitamini verin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.