|
davranis |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ersey ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2017 Konum: usküdar Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2018 Saat 05:13 |
merhaba hocam 2 yasindaki kizim bazen kendi kendine konusuyor ben hayali arkadasi var saniyodum ama sanki oyle degil.. daha cok esyalarla konusuyor bazen bi golge bazen kucuk bi ışıkla bazende cicekle vb.. hocam az once uyandi genelde anne diye aglardi bu aksam bi baktim konusuyo yukari tavana dogru ayni bana anlattigi gibi ona anlatiyo bak kamyon derken duydum sonra baska biyerde baska bi karalti gordu bundan korktu anne diye hemen yanima yatti.. hocam bu durum nedir sizce? hocam kizim yakindan goz temasi kurmuyor ama bi metre ileriden 3-5 saniyeyi bularak kuruyor herdurumda bazen cok daha uzun.. hocam annem diyorki sizde yakindan asla goz temasi kurmazdiniz hatta bananemin dedigi babamla halamda kurmazmisti hic yakindan.. bizde bu soyacekim olabilirmi?
|
|
![]() |
|
ersey ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2017 Konum: usküdar Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yapi olarakta cok cekingen insanlariz ailecek
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Size; (bu yasta) herhangi bir sey anlatabiliyorsa, kesinlikle Otistik degil..
|
|
![]() |
|
sagolun hocam ikili cumleleri var baya ama cogu ezber cumle anne bak mor aaa bak isaret parmagiyla bana gosterip aa bak anne bak gibi.. cokta sacma sapan konusuyo ayni zamanda ingilizce gibi kelime sayisi cok algisida acik her komutu alir. hocam su kendi kendine konusmaya ne oneririrsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Karismayin. Zaten, karissaniz ne olacak??? Gene bildigini okur.
|
|
![]() |
|
hocam bsey daha sormak istiyorum kizim hala bezli bu ara bezinden rahatsiz olmaya basladi bezi dolu olunca iki ayagini ayirarak yuruyup agliyor cikarmami istiyor bezini gecen bi seferligine anne eee'e var dedi yani kaka var dedi. simdi bunlar belirtimi ama hala cisin geldigini anlamiyor bence yaptiktan sonra rahatsz oluyo.. beklim mi hocam biraz daha yoksa bu belirtiler baslamak icin yeterlimi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
4 yas bitene kadar altina yapabilir. Karismayin, o ne istiyorsa, onu yapin.. Rahatsiz olmasi da, tuvalet kontrolunun baslayacagini gosterir. Bu konu cok anlatildi onlari okuyun.. 1. Safha; Kakasi geldiginde, bir kapi arkasi, dolap yani gibi bir koseye siner, kakasini yapar ve sonra oyununa devam eder..Kakasindan rahatsiz olmaz, bazisi altini temizletmek dahi istemeyebilir. 2. Safha; Anyi sekilde kaka yapar, ama rahatsiz olur ve altinin temizlenmesini ister.. 3. Safha; Kakam var!!! Diye gelir, bazen denk gelir, bazen kaka yapmaz.. 4. Safha: Kakam var! diye gelir, her seferi dogrudur… Bunlar senelerce hep yazildi, anlatildi… Lutfen biraz okuyun. |
|
![]() |
|
hocam size kucuk biseyde anlatabiliyosa otizm degil dediniz ya benim kizim dun hazirlanip disari cikiyoduk babanesi babasi ben kizim soyle dedi babane parka baba parka anne parka dedi disari cikmak kizim icin park demek kusura bakmayin cokacemi anneyim yol gosterenimde yok bu konusmasi bize bisey anlatmis oluyomu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|