Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Debridat
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Debridat

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
melmus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 309
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melmus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Debridat
    Gönderim Zamanı: 21 Oca 2023 Saat 23:14
Hocam kiz bebegim 35 gunluk 3194 kg 47.5 cm dogdu suan 4 kilo 51 cm mama yememe sorunundan doktora gittik ve 3 saattr 90 ml icmeli dedi ki bizimki ancak 30ml 45 ml iciyor oda hep mizildama ile agliyor yemek istemiyor. Ben debridat vericem 2.5 ml kullan dedi mide bosaltip aclik hissetircek dedi buna ragmen duzelmezse yemesi tahlil yapariz dedi kullanmali miyim hocam sizede danismak istedim ayina gore az yiyor yeni dogan bebekler gibi gunde iki kere kaka yapiyordu bazen bir kere. Ama biberona istahla saldiriyor ve 30 cc den sonra aglamaha basliyor moralim bozuluyor her yedirme asamasinda gelisemicek diye korkuyorum 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118384
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2023 Saat 03:15
Anormal kilo alisi var!!! SAKIN mama vermeyin. 

" 3 saattr 90 ml icmeli dedi ki bizimki ancak 30ml 45 ml iciyor oda hep mizildama ile agliyor yemek
 istemiyor. Ben debridat vericem 2.5 ml kullan dedi mide bosaltip aclik hissetircek dedi "
Omrumde bu kadar SALAK, bu kadar CAHIL ve bu kadar TEHLIKELI bir sarlatan gormedim!! 

Behey doktor musvettesi SERSEM!! bebek 1 ayda, 4 kilo olmus! Daha hala ne ek gidasi?? Daha hala ne "yemesi"?? Daha ne
 "Tahlili"!! Ne "su icmesi"?? Pustlukta nirvanaya erismis bir sahtekar! 
Sakin hicbir dedigini yapmayin, Debridat vermek gibi salakca isler yapmayin.
Sadece gunde; 4-5 defa emzirin. Su icmesi SART DEGIL.
Isterseniz, aralarda su teklif edin, icmiyorsa isler yolunda demektir.
Su iciyorsa; ya asiri giydirip terlettiniz ve su kaybi oldu demektir, ya da ek gida veriyorsaniz, fazla koyu
 gidalar verdiniz demektir.
 Duzgun bakilan bir bebek, Afrika sicaginda bile meme ile yeterli suyu alabilir. Ek su ihtiyaci olmaz. 
Yeni Dogan ozellikleri ile ilgili yazilarimi okuyun (Yazarlar kisminda)

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Oca 2023 Saat 03:17
Yukarı Dön
melmus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melmus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2023 Saat 04:15
Hocam emmiyoruz maalesef mama aliyoruz okudum hocam yazinizi kitabinizda var ama orada yazdiginiz alacagi miktari bu bebek almiyor gunde ancak 500 ml en fazla 570 ml aldigi oldu toplam gunluk. Mamaya ragmen sizce kilosu dusuk degil mi sizin tabloya gorede baktim. 806 gr almis 35 günlük bebek. O zaman ben 3 saatte 60 ml vermeye devam etsem oda gunluk 480 ml yapiyor yeterli mi sizce gercekten yol ariyorum hocam bunalmis durumdayim. Sizden baskasina guvenemiyorum da ilaci kullanmadim size sormadan
Yukarı Dön
melmus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melmus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2023 Saat 07:13
Hocam 3 saat oldu 30 cc ancak yedi yani biberonu agzinda tutuyor cekmiyor bir yol gosterin nolur kac gundur bu sekilde bari dedim 60 icse ama yok 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2023 Saat 08:45
Kakasina bakin, hardal kivaminda ve sari renkte ise, normal besleniyordur, Ac kalirsa; sert ve top-top 
kakalar yapar.
Asiri yediginde, kaka yesil renk alir. 

Yukarı Dön
melmus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melmus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2023 Saat 09:15
Kakasi sari renk hocam ama size gore bu 30 ml yeterli mi 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2023 Saat 18:57
Daha fazlasini istemiyorsa, zorlamayin. 
Yukarı Dön
melmus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melmus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2023 Saat 19:24
Tamam hocam tesekkur ederim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.