|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 May 2015 Saat 19:24 |
Yakinimizin 9 aylik boy kilo ayina uygun kiz bebek.Devlet rutin kan sayimi yapmis .hgb 10.2 .daha once demir damlasini saglik ocaginda vermislerdi fakat kullandirmadim.bu sefer kansizlik devam ediyor deyip surup olani vermisler.kullan 1 ay sonra kontrole gel demisler.bebek icmemis reddetmis.bide soyle bisey var ANNE bel rahatsizligindan dolayi 7.5 -8 ay arasi ilac kullandigi i in emzirememisti sute aliskin oldugu icin biberonla sut verdiler.ama meme ile muhabbeti bitmis herhalde(sizin deyimi izle) artik emmek istemiyor.sut, yogurt,meyva puresi ,yumurta,corba(kiymasiz) ile besleniyor.Etliyi reddediyormus.Artik bir sekilde et verwbilmeleri gerekirmi hocam yoksa acele etmeyip bebek kabullwndigi zaman mi versinler.dr.kansiz deyince biraz endiselwnmisler.anlattim sizin yeni KAN TABLONUZU okuttum ama.
. Bu durumda tavsiyeniz ne olur? Emeginize saglik ,sagolun. |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Devletin yaptigi; "Rutin kan sayimi" aptalliktan baska bir sey degildir... Aptallar, cocuk kan degerleri ile Eriskin kan degerlerini AYNI SANIYORLAR!!!
2- 15-20g/dL hgb ILE DOGAN BEBEKLERDE, 1 ayliktan itibaren, HGB:10g/dL'ye kadar duser, normaldir.. 3- Cocuga; kiymali yemeklerden teklif etsinler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|