|
demir eksikliği anemisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şub 2018 Saat 15:40 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
![]() ![]() ![]() ![]() |
demir 49 ferritin 5 d vitamini 19 cikmis topluca yükleyemedim. dusuk olan degerlerime gore ferinjeckt 4 kutu yazilmis kullanmalimiyim..
Düzenleyen mevsimrüzgarı - 01 Şub 2018 Saat 16:01 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117482 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
HGB:12g/dL'nin altinda ise kullanin.. Gerisi sacmalik.... Eski konulari okuyun..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
hocam 32 yasindayim.kendimi bildim bileli anemi var zaten etle cok aram yok bu kez 9.9 cikmis onceden kalan oroferon tabletler var d vitamini ve bu tabletleri kullansam diger ilacin yerine gecer mi faydasini gorur muyum
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117482 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Faydasi olur...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
hocam bu ayin 8inde doktorun soyledigi sekilde 2 ferinject ve avil 250 lik seruma ilave edilip damardan verildi. 24 saat sonra grip olacakmis gibi eklem agrisi ates bitkinlik basladi 1 gun boyunca devam etti 2 gun icinde tamamen yan etkiler kayboldu. 1 hafta sonra yine 3. doz 100 luk seruma avil ile birlikte damardan verildi. bu kez daha agir atlattim. bakiyorum ilk etaptakiler birebir yan etkilerle uyusuyor cenede karincalanma uyusma da olmuştu. bu kez grip oldum orta kulak iltihabı oldum sinüzit oldum. ikinci sefersen sonra yasadiklarimi acaba demir tetiklemis olabilir mi? son dozu yaptirip yaptirmamakta kararsizim ne yapmaliyim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Demir elementi; butun mikroplar icin, "Buyume hormonu dur"... Farkinda olmadiginiz hafif bir enfeksiyon bile, Demir verildiginde, agir hastalik halini alir.. Igne seklinde verilen Demir; son derecede allerjendir.. HGB:12g/dL'nin altinda ise, agizdan demir ilaci alin.. AMA; hakikaten demir eksikligi anemisi varsa!!! Turk doktorlarinin her anemiyi "Demir Eksikligi anemisi" gibi zannetme ozellikleri vardir. Hemoglobin Elektroforezi yapilmasi iyi olur. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
evdeki ilaclarimi kullandim ama halsizlikten kurtulamadim. uykudan basimi kaldiramaz oldum surekli uyumak istiyorum her yerim agriyor gozlerimi acamiyordum. 1 haftanin sonunda gittim iyi gelir dusuncesiyle.. halsizligim gecti eskisi gibi degilim ama anlasilan gribi ttikledi.
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|