|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
duruecem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Hocam benim oğlum 13,5 aylık hgb değeri 10,8 çıktı ferritin ve demir değerleri normal dedi doktorum ilaca gerek yok sadece demir yönünden zengin gıdalar yedirin yeter dedi sizce de ilaca gerek yok mu anne sütü alıyor buarada
|
|
![]() |
|
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
Cevabınız için çok teşekkür ederim hocam, çevremde kizim gibi durumda olup da demir değeri düzelmeyenler için doktor anne sütünü kestirdi, yeme artsın diye. Hatta bana da süt çok fazla verme dedi de ben dinlemedim. Şurubu kullanacağım ama burda forumda yazan diğer anneler gibi şurubu her zaman içirmek mümkün olmuyor. En son gittiğimiz doktor 3 ay sonra kontrol dedi, 1 ayda depolar dolmaz dedi.
|
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
çok kahve, çay tüketiyorum anne sütüne geçip oğlumun demir ilaci tedavisine olumsuz etkisi olur mu?yani oğlumun kansiz olmasina sebep olur mu |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
-duruecem; Demir gerekmiyor. HGB:10g/dl nin altina anemi denilir. -yaksu; SAKIN, anne sutunu kesmeyin. Tabiat, anne sutune yeteri kadar demir koymustur. Tamami emildigi icin, gidalardaki demirden daha kiymetlidir. Gidalardaki demirin, buyuk bir kismi emilmez. Cay-kahve, olursa sizde etkili olur, anne sutunden bir sey gecmez.
|
|
![]() |
|
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
Hocam çok teşekkür ederim anne sütüne devam ediyorum inşallah. Hocam vaktinizi aldığım için özür dileyerek soruyorum : Kızımın değerleri neden düşük?
Kızımın kilosu iyi ( hatta sizin takvime göre fazlası da var), kakasına bakarak da doyduğunu anlıyordum ben. Anne sütünü günde 7-8 defa alıyor. eşimin ve benim ailelerimizde anemi rahatsızlığı olan yok. Ancak halasını kan değerleri hep düşük onda da miyom var. Bu aya kadar da düzenli ek gıda vermedim, hep anne sütü ağırlıklı besledim. Saygılarımla...
|
|
![]() |
|
duruecem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
Teşekkürler Hocam oğluma demir takviyesi yapmıycam.Anne sütü ve ne kadar yerse ek gıda ile devam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" Kızımın değerleri neden düşük? "
Ustte belirttim... Demir gerekmiyor. HGB:10g/dl nin altina anemi denilir.
|
|
![]() |
|
Hocam çok özür dilerim aynı konuda 3 üye olmuşuz. O değer duruecem arkadaşa ait. Benim kızımın değerleri ilk sayfada kaldı (yukarıya alıntı yaptım), siz de demir şurubu kullanmamı söylediniz. Ben anne sütü verirken ( ek gıda vermedim düzenli ) değerleri neden düşük çıktı diye merak etmiştim. Sadece anne sütü verdiğim için, yemek yedirmediğim için düşük olduğunu söylüyorlar hep. Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|