|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
barbaros430 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 May 2017 Saat 00:04 |
Hocam merhaba
Birkez daha iyiki varsiniz.sizin sayenizde 5 gun atesler icinde yanan 5 aylik oglumun gribini ilac kullanmadan atesinide dusurmeden atlattik cok sukur.rotavirus asisini yaptirmak icin 2 gun once doktora goturdum hocam oglumu ve demir damlasi kullanmak istemedigimi soyledim.doktorumuzda kullanmayin ama siz kendi degerlerinize bir baktirin sizde eksiklik yoksa kullanmayabilirsiniz dedi.benim hgb 13.1 Cikti ama ferritin olmasi gereken deger 10-291 arasi iken benimki 13 ciktigi halde dahiliye doktoru depolarin neredeyse bosalmis acilen tedavi uygulamamiz gerek diye ilac verdi.bendeki bu eksiklik oglumu etkiler mi.benim ilac icmem gerekirmi ve/veya yeterlimi hocam.oglum 5 ayini bitirdi 7.5 kilo boy 68 cm.sadece anne sutu aliyor ama artik ek gidaya gecin kilo alimi yavaslamis dedi doktor.4.ay sonunda 7100 gr idi Sevgilerimle hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Sizde, eksik filan yok, resmen poposundan uydurmus.. 2- Ferritin, bir kere; "Depo demiri" degildir!! Bu konuda hicbir sey bilmeyen, zir cahil!! Vucutta, DEMIR: Hemoglobin halinde:%70 Ferritin halinde:%14 bulunur.. Ferritin, Demir elementini tasiyan bir "PROTEIN" dir... Hemoglobin yeterli miktarda ise, vucut fazladan Ferritin yapmaz... Demir'e ihtiyac oldugunda, Ferritin artar.. Siz bu ahmaklara sakin kanip da Demir ilaci filan vermeyin. Sizde eksik filan yok... Uyduruyor.. Oglunuzun 400gram fazlasi var.. Aptal, akli sira kendisine is cikaracak.. Sizi bir defa "ek gidalara" bir baslatsa, 1 sene her ay kontrola cagiracak... Ne o, her ay farkli "sebze corbasi' anlatacakmis!!! "-Obur ay mutlaka gelin, sebze corbasina maydanoz ilave edecegiz... Cok muhim!!"... Yerseniz!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|