|
Deniz suyu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Turuncusever ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turuncusever
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2024 Saat 00:26 |
Hocam merhaba yazılarınızı fırsat buldukça okuyorum sayenizde anaokuluna giden kızım ilaçsız sadece serum fizyolojik cold mix ile rahat bir kış atlattı hocam deniz suyu ile ilgili tavsiyelerinizi hep okudum bu senede sırf bunun için kızımı bir hafta boyunca hergün 2.3 saat denize soktum.bir hafta hiç çıkmadık diyebilirim bu sene birinci sınıf olacagız inşallah yine rahat bir okul dönemi geciririz birşey daha dikkatimi çekti kızım gece boğazında bir hırıltı oluyordu o kesildi denize girdikten sonrapaylaşmak istedim belki diğer insanlara faydası olur diye hersey için tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doğrudur. Bu tip şikayetleri olanlara yazın "-denize götürün." derim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|