Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - denize somak ne kadar sakıncalı...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konudenize somak ne kadar sakıncalı...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
botag Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 687
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2008 Saat 18:12
Ben 6 aylıkken ilk defa denize götürmüştüm.Geçen gün televizyonda bir uzmanı dinlemiştim.Bebekler 4 aylıktan sonra kısa süreli denize girebilirler,fakat deniz suyu sıcaklığı ile hava sıcaklığı arasında 3-4 derece olması ve bebeklerin kesinlikle üşümemesi gerektiğini söylemişti.Giyinme denize girme süresinin 1 saati geçmemesi gerektiğini söyledi.Kesinlikle havuza girmemeleri gerektiğini söyledi.
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2008 Saat 18:20
Havuz konusunadada bildiklerinizi aktarırmısınız arkadaşlar...Yani havuzun temizliği,klor oranının uygunluğu falan nasıl anlaşılır...Benim kızım yarın itibariyle 20 aylık olacak,artık havuz kullanabiliriz heralde demi...Nelere dikkat edeyim havuzla ilgili...teşekkürler...
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 854
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2008 Saat 18:34
VALLA KI ZLAR BENDE KIZIMI BU HAFTA GÖTÜRECEĞİM DENİZE İZMİRDE BUNALTICI SICAKLAR BAŞLADI SUYADA BAYILIYORUZ EMİNİMKİ DENİZİDE ÇOK SEVECEK
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2008 Saat 19:07
Ben havuza sokuyorum kızlar ama site havuzu falan olsa asla sokmazdım. Klor oranı onlara fazla gelebiliyor. Bu arada o bezden kullanıyorum. Kaka girmedim daha ama çişi hapsediyor sanırım.
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2008 Saat 19:46
Orjinalini yazan: hande hande Yazdı:

benimde 1 saat önce aklımdan geçen konuydu hatta dedim ki bebeğim çocuğum bölümüne yazayım.denizin bir zararı olacağını asla düşünmüyorum.yüzmek(yani çırpınmak :)  ) onların hem kas gelişimi için, hemde vücutlarına alacakları tuz oranıda isilikler,ısırıklar gibi yazın çok sık karşılaştığımız sorunlar için iyi gelecektir.ayın 11 inden itibaren (kızımın doğum günü ayrıcaBig%20smile)20 sine kadar bende yazlıltayım ve naz'ı denize sokucağım.zaten su hastası...kesin deli olacaktırBig%20smile

ama benim aklıma takılan ve deneyiminizi paylaşmak istediğim deniz değil havuzdu aslında...yani şöyle ki :

havuza hiç sıcak bakmayan bir insanım ben..yani hiç sağlıklı bulmam..bebekler içinde aynı şey tabiiki de.ama bazen düşünüyorum bu sıcaklarda belki 1 belki 2 kere gidilebilir mi acaba?yani hiç deneyiminiz varmı?gerçi hepimizin bebişleri yakın yaşlarda ve aylarda ama yine de sorayım yani eğer öyle birşey olursa bu yeni çıkan bezlerden  almalı mı acaba?yoksa cıbıl mı olsa?ya kaka yaparsaLOLLOL?ay kafa karıştı benimTongueBig%20smileBig%20smile

aaa yada şey yaparım, havuzunu alırım yanıma duş suyu ile doldururum oynar dururWinksokmak istemiyorum yahuuuuuuu......

ne diyorsunuz?

birsey diyemiyom

Yukarı Dön
hande Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"

Puanlar: 3307
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haz 2008 Saat 08:38

yasmin acayip aydınlatıcı bir bilgi verdinLOLLOLzaten sen olmasan bu sitede hiç bir derdime çare bulamayacağım yahuLOLLOLtamam başka kimse cevap vermesin.yaseminin söylediği gayet açıklayıcıBig%20smile

Yukarı Dön
rüyabebek Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1033
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haz 2008 Saat 14:07
handecim ben denize soktum zaten ilk başlardanda okumuşsundur canım ama havuza sokmadım sokmamda nedense havuz bana hiç güven vermiyor.
o beze gelince ben aldım evde ama daha kullanmadım üst kat komşumla almıştık onlar tatile gidip geldiler bile kullandılar çok memnun kaldıgını söyledi canımWink
Yukarı Dön
emre Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4001
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haz 2008 Saat 18:06
doktor beyimiz " akciğer ve grip enfeksiyonu olabilir" demişti ama pek dinlemeyi düşünmüyorum. 6 temmuzda tam 6 aylık olacağız, son karma aşısı yapıladıktan sonra kesin gideceğiz..  ben denizdeyken oğlum glge sıcağımda  yanacak, hayatta razı olamam hiç gitmem otururm evimde açarım klimamı ooohhh...!
tabi kesinlikle denize, havz çok cazip gelmiyor, hande'cim gel sen havuz sevdasından vaçgeç caım güzel deniz dururken, zaten sana  bile güven vermiyor, o zaman tek tercih kalıyo.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.