Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
botag
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 687
|
Gönderim Zamanı: 26 Haz 2008 Saat 18:12 |
Ben 6 aylıkken ilk defa denize götürmüştüm.Geçen gün televizyonda bir uzmanı dinlemiştim.Bebekler 4 aylıktan sonra kısa süreli denize girebilirler,fakat deniz suyu sıcaklığı ile hava sıcaklığı arasında 3-4 derece olması ve bebeklerin kesinlikle üşümemesi gerektiğini söylemişti.Giyinme denize girme süresinin 1 saati geçmemesi gerektiğini söyledi.Kesinlikle havuza girmemeleri gerektiğini söyledi.
|
 |
irme
Elmas Üye
En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!
Puanlar: 8271
|
Gönderim Zamanı: 26 Haz 2008 Saat 18:20 |
Havuz konusunadada bildiklerinizi aktarırmısınız arkadaşlar...Yani havuzun temizliği,klor oranının uygunluğu falan nasıl anlaşılır...Benim kızım yarın itibariyle 20 aylık olacak,artık havuz kullanabiliriz heralde demi...Nelere dikkat edeyim havuzla ilgili...teşekkürler...
|
Pamuk Prensesin Annesi...
|
 |
nil2007
Kıdemli Üye
Puanlar: 854
|
Gönderim Zamanı: 26 Haz 2008 Saat 18:34 |
VALLA KI ZLAR BENDE KIZIMI BU HAFTA GÖTÜRECEĞİM DENİZE İZMİRDE BUNALTICI SICAKLAR BAŞLADI SUYADA BAYILIYORUZ EMİNİMKİ DENİZİDE ÇOK SEVECEK
|
|
 |
duygu07
Elmas Üye
Puanlar: 7416
|
Gönderim Zamanı: 26 Haz 2008 Saat 19:07 |
Ben havuza sokuyorum kızlar ama site havuzu falan olsa asla sokmazdım. Klor oranı onlara fazla gelebiliyor. Bu arada o bezden kullanıyorum. Kaka girmedim daha ama çişi hapsediyor sanırım.
|
 |
yasemin
Kıdemli Moderatör
Puanlar: 70718
|
Gönderim Zamanı: 26 Haz 2008 Saat 19:46 |
hande Yazdı:
benimde 1 saat önce aklımdan geçen konuydu hatta dedim ki bebeğim çocuğum bölümüne yazayım.denizin bir zararı olacağını asla düşünmüyorum.yüzmek(yani çırpınmak :) ) onların hem kas gelişimi için, hemde vücutlarına alacakları tuz oranıda isilikler,ısırıklar gibi yazın çok sık karşılaştığımız sorunlar için iyi gelecektir.ayın 11 inden itibaren (kızımın doğum günü ayrıca )20 sine kadar bende yazlıltayım ve naz'ı denize sokucağım.zaten su hastası...kesin deli olacaktır
ama benim aklıma takılan ve deneyiminizi paylaşmak istediğim deniz değil havuzdu aslında...yani şöyle ki :
aaa yada şey yaparım, havuzunu alırım yanıma duş suyu ile doldururum oynar durur  sokmak istemiyorum yahuuuuuuu......
ne diyorsunuz?
|  birsey diyemiyom
|
|
 |
hande
Altın Üye
"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"
Puanlar: 3307
|
Gönderim Zamanı: 27 Haz 2008 Saat 08:38 |
|
|
 |
rüyabebek
Kıdemli Üye
Puanlar: 1033
|
Gönderim Zamanı: 27 Haz 2008 Saat 14:07 |
handecim ben denize soktum zaten ilk başlardanda okumuşsundur canım ama havuza sokmadım sokmamda nedense havuz bana hiç güven vermiyor.
o beze gelince ben aldım evde ama daha kullanmadım üst kat komşumla almıştık onlar tatile gidip geldiler bile kullandılar çok memnun kaldıgını söyledi canım 
|
 |
emre
Altın Üye
Puanlar: 4001
|
Gönderim Zamanı: 27 Haz 2008 Saat 18:06 |
doktor beyimiz " akciğer ve grip enfeksiyonu olabilir" demişti ama pek dinlemeyi düşünmüyorum. 6 temmuzda tam 6 aylık olacağız, son karma aşısı yapıladıktan sonra kesin gideceğiz.. ben denizdeyken oğlum glge sıcağımda yanacak, hayatta razı olamam hiç gitmem otururm evimde açarım klimamı ooohhh...! tabi kesinlikle denize, havz çok cazip gelmiyor, hande'cim gel sen havuz sevdasından vaçgeç caım güzel deniz dururken, zaten sana bile güven vermiyor, o zaman tek tercih kalıyo.
|
 |