|
Devam eden ishal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ezl12 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ara 2020 Saat 21:32 |
Kadir Bey merhaba 6.5 yaşında kızımda birkaç aydır devam eden ishal var. Ben çalışıyorum gündüz yanında değilim o yüzden kızımın söylemesi ile hafta sonları takip edebildim. İshal sürekli ve geçmeyen şekilde değil haftada 3,4 gün, günde bir yada iki defa oluyor arada normale dönüyor. Sürekli ve ağrılı olmadığı için ilaç içmiyor. Karın ağrısı arada oluyor tuvalete gidince bitiyor arada göğsünün tamamını gösterip ağrıdığını söylüyor. Kalp dr una götürdüm geçen yıl problem olmadığını söyledi. Çok hareketli yerinde durmuyor koltuk üstlerinde geziyor, bir de çok su içiyor. Tahlil önerir misiniz yada başka birşey? Bu arada yeni yılınızı kutlarım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118967 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic bir sey gerekmez.. Oyle arada bir, gunde 1-2 defa denilen sulu kakaya "ISHAL" denilemez..
Yedikleri ile ilgilidir. Kilosu 20 kilonun altinda ise, konusalim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|