Sayın Hocam bebeğim 13 aylık. 1 yaşına kadar her gün multitabs verdim. 1 yaşını bitirincede size danışarak devit 3 ampül verdim. Ama internette şöyle bir bilgi okudum ve size danışmak istedim. Devit 3 vitaminin 1 şişesinin tümünün devit 3 ampüle eşdeğer olduğu yani bir seferde ha devit damlanın hepsini bebeğinize verdiniz yada devit 3 ampül içirdiniz. Devit 3 ampülün ağır gelebileceği yazıyordu. Damlanın kaç katı fazlası olduğu söyleniyor. Koca bir şişeyi bir anda bebeğe vermekle eşdeğer olduğu bunun zararlı olacağı söyleniyor. Tabi bu bir paylaşım bilgisi. Bende hemen bunu size danışmak istedim. Bu vitamin yaklaşık 1 çay kaşığı kadardı bu kadar etkisi yüksek olup ve bir anda verilmesi gerçekten zararlımıdır hocam. Siz ne derseniz o zaten yanlış bir şey olsa siz bunu demezdiniz ama bunu da sormadan yapamadım saygılarımla.
Hocam biliyorum uzaklardasınız size teşekkürlerimi sadece buraya yazarak yetiniyorum. Kendimce bir isteğim var keşke sesinizi duyup sonsuz teşekkürlerimi size iletmek isterdim. Benim için gerçekten çok değerlisiniz sayın doktorum.